Waarom ben Jij als Portugal Comfort Living Koper Succesvol in Portugese Bouw & Aankoop?

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Het antwoord op jouw vraag is vrij simpel. Ik sta voor Jou vanuit mijn Ziel voor betaalbaar Zelfvoorzienend Wonen met een sociaal karakter en privacy. Altijd A+ kwaliteit, iets dat je zelden ziet in Portugal. Portugal Comfort Living geeft 5 jaar door de overheid gegarandeerde garantie. Dat is alleen mogelijk bij officieel 23% b.t.w. betaling. Over omarmen Portugese Cultuur.

Portugal Comfort Living Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Portugal Comfort Living Zekerheden & Passie

Over de Bank & Zekerheden

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Relaxte levensstijl, Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam, nieuwe projecten ontwikkelen.

Over een Biertje & Waarderen van Mensen

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Kwaliteit heeft een naam, Portugal Comfort Living P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen

Kom rechtstreeks in contact met Portugal Comfort Living kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers

Veilig reizen & jouw Kwartaalprijs

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Vraag hier naar jouw Kwartaalprijs.

Uniek in Portugal: Zwitserse bouwkwaliteit!

Jack bouwt altijd samen met de firma Sensetec die alleen grotere projecten realiseerd. Ook deze partner is stabiel qua liquiditeit en solvabiliteit. Als wij met onderaannemers werken worden deze altijd vastgelegd aan de Zwitserese richtlijnen die wij hanteren. Wij willen absoluut geen Portugese bouwkwaliteit. Dat voldoet niet aan de Noord Europese eisen van onze kopers.

Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal! Interessant om te lezen, over Alvará b.t.w. en 5 jaar Garantie.

Portugal Comfort Living Gemeentegarantie

De Gemeente geeft op alle projecten Garantie dat de projecten ten alle tijden afgebouwd worden. Dit komt omdat Portugal Comfort Living Financieel Solvabel is. Ook dat zie je zelden in Portugal. Lees verder….

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living Bouwt altijd op 100% zekere cashflow

Jack handelt altijd op Zekere cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Met 80 % verkocht eerste project en Jack zijn prive vermogen, dat ik in de zaak laat, komt er veel geld vrij om nieuwe projecten te ontwikkelen. In feite is Jack Bastiaansen met zijn vermogen zelf de onafhankelijke bank. Dit is een extra zekerheid voor de kopers.

Portugal Comfort Living Kopers betalen bouwtermijnen altijd achteraf zonder bouwrente!

De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Portugal Comfort Living schiet de bouwkosten voor, zonder dat de kopers bouwrente betalen. Die kosten kopers-bouwrente neemt Portugal Comfort Living voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid.

Alle Portugal Comfort Living verguningen zijn altijd op tijd geregeld

Vergunningen met projecten is in Portugal een proces van deelgebieden opgedeeld met veel papier. Wij hebben daarvoor direct bij aanvang van elk project een specialist ingeschakeld die alle vergunningen op tijd regeld voor zekerheid van de bewoners.

Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn gegarandeerd omdat alles direct gaat.

Alle Portugal Comfort Living nutsvoorzieningen grondig geregeld

Nutsvoorzieningen in Portugal betreft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder.

De Waarheid over het weer

Lees hier verder over het weer in Portugal.

Leerzaam, Huis Bouwen in Portugal is Relatie!

Alles draait om jouw verbinding met de verkopende partij. Niet voor iedereen binnen de Benelux een makkelijke maar noodzakelijke opgave. Lees hier hoe dat werkt.

Zwemmen in de Natuur

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living en zijn netwerk

Alle Portugese zakenpartners van Jack Bastiaansen spreken vloeiend Engels en zelf ben ik inmiddels ook thuis in de Portugese taal.

Omdat ik rechtstreeks zaken doe met mijn Portugees netwerk is de juiste prijs voor de kopers met altijd A+ kwaliteit gegarandeerd. Mijn meer dan 8 jaar wonen in Portugal en Portugees netwerk opbouwen is daar de basis van. Alles voor de Zekerheid van de kopers.

Over het Portugal Comfort Living Wonen van Nu en Zekerheden

Jack over Zelfvoorzienend, juist Nu!

Wat zijn jouw 5 Zekerheden?

Controle Bouwplanning eerste drie projecten & Kopers

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal