Wat zijn jouw 5 Zekerheden

Waarom ben jij als koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers.

Eerste Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht + Planning.

Bank & Zekerheden

Over de Bank & Zekerheden

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Financieel zeker

Alle woonprojecten van Portugal Comfort Living zijn financieel zeker gesteld. Enerzijds omdat Jack Bastiaansen zonder tussenkomst van een bank, met eigen vermogen het grootste deel van de grondstukken, arbeid en materialen al heeft bekostigd en er anderzijds een aanzienlijk aantal kopers zijn. Hierdoor kunnen alle projecten altijd met zekerheid worden afgebouwd.

Jack Bastiaansen betaald de bouw altijd vooraf en de kopers betalen altijd achteraf zonder bouwrente. Zekerheid voor de kopers staat op nummer 1!

Bouwkwaliteit A+

Portugal Comfort Living werkt samen met de bouwcombinatie Sensetec. Deze bouwcombinatie heeft  een Zwitserse achtergrond en werkt alleen voor grotere projecten zoals Easy Living Portugal. Deze Zwitserse invloed merk je in de gestructureerde werkwijze, het type werklieden en de gebruikte materialen.

Uniek is dat wij A+ kwaliteit leveren, dat zie je zelden in Portugal. Dit moet je echt eens lezen, over de kwaliteit van bouwen in Portugal, voordat je een huis of apartement koopt.

Gemeentegarantie

De vergunningen zijn allemaal officieel geregeld en de gemeente geeft garantie dat de totale infrastructuur altijd afgebouwd gaat worden. Het papierwerk inclusief gemeente is altijd op orde.

5 jaar Bouwgarantie

Alles wordt volgens de Portugese regels gebouwd, dus inclusief 23 % b.t.w. Dus niks onderhands met “mannetjes” of zonder bon. Alleen dan kan je 5 jaar door de overheid erkende garantie verlenen.

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Voortbestaan

Portugal Comfort Living is gevestigd als LDA, vergelijkbaar met een BV in Nederland. Hiervan is Jack Bastiaansen de eigenaar. Mocht mij onverhoopt persoonlijk wat overkomen dan is de voortgang van de projecten altijd gewaarborgd.

Persoonlijk Jack Bastiaansen

Persoonlijke video van Jack Bastiaansen over een huis kopen in Portugal. Portugal Comfort Living doet alles officieel onder strenge Controle van de Accountant, Notaris en de Belastingdienst, dat zie je zelden in Portugal. Alles zeker geregeld voor de kopers, daar hecht ik Persoonlijk waarde aan voor alle projecten die ik onderneem.

Over Zakenpartners

Alle zakenpartners van Jack Bastiaansen spreken vloeiend Engels en zelf ben ik inmiddels ook thuis in de Portugese taal.

Over Jack en Omarmen Portugese Cultuur 🙂

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal