Portugal Comfort Living, Altijd Zon in Portugal?

Interessant om te weten over het weer in Portugal per regio verschillend:

De Waarheid over het Weer in Portugal:

Over de Zon in Portugal:

Veel mensen vinden het weer belangrijk. Dan zit je in de Minho van Portugal natuurlijk goed met Veel Meer Zondagen dan in de Benelux. De gemiddelde temperatuur ligt natuurlijk hoger dan in de Benelux maar ook in Portugal heb je lente, zomer, herfst en winter. Het is echt niet zo dat in Portugal altijd de zon schijnt, ook niet in de Algarve en de Zilverkust. Als je altijd zon wil kies dan bijvoorbeeld voor wonen op de Antillen. Daar heb je bijna elke dag zon maar wel een drukkende warmte zoals ik het persoonlijk daar ervaar.

Over de Streek & Omgeving

Over de Minho Streek

Over Praktisch nabij de eerste 2 Portugal Comfort Living woonprojecten in Arco de Baulhe

Hoe zit het met de Zon in de streek Minho Jack, waar jij Portugal Comfort Living woonprojecten realiseerd? De zon schijnt hier in alle jaargetijden vaak. Met de kerst heb ik regelmatig met een blouse aan buiten in de zon gezeten.

De zomer duurt hier langer dan in de Benelux. In de zomer is de temperatuur hier regelmatig ook boven 33 graden. Dat is droge aangename warmte anders dan de benauwde warmte bij hogere temperaturen in de Benelux. Het voordeel van de Minho in Portugal is dat het in de avond afkoelt zodat je aangenaam kunt slapen, althans als je een A+ huis koopt. Bij Portugese bestaande of nieuwbouw huizen, energielek en vochtproblemen wat standaard is in Portugal, moet je wel een Airco installeren. Bij Portugal Comfort Living is dat, als een van de zeldzame aanbieders met A+ kwaliteit, niet nodig: Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal!

Het weer in de Minho is beduidend anders dan in veel gedeeltes van de Algarve en de Zilverkust waar de temperatuur in de zomer dusdanig hoog kan zijn, dat het niet meer aangenaam is. Ook koelt het in de Algarve en de Zilverkust in de avond niet zo af zoals in de Minho, waardoor je met de airco aan moet slapen.

Het is droge warmte in de streek Minho van Portugal, dat voelt aangenamer aan qua warmte.

Over de Winter in Portugal

Overal is het in Portugal winter met soms ook vorst aan de grond in de nacht. In de middag is het vaak dan weer lenteweer met Zon. In de Benelux is het dan vaak nog koud, dat maakt het verschil in de winter met de Benelux.

In Portugal zijn er veel minder regendagen dan in de Benelux. Natuurlijk valt er in Portugal net als in Nederland regen. Alleen is de hoeveelheid regen die in Portugal binnen 1 uur valt vaak de dubbele hoeveelheid in vergelijking met een uur regen in de Benelux. In de zomermaanden valt er in Portugal vrij weinig neerslag. Met enkele tientallen millimeters gemiddeld per maand heb je het dan al snel gehad.

De meeste regen in Portugal valt in het gebied rondom de Serra de Estrela (midden Portugal), dat is goed voor zo’n 2500 millimeter per jaar. Dit wordt veroorzaakt door stijgende vochtige lucht vanaf de Atlantische Oceaan.

Wat mij opvalt als ik de Portugese tv aanzet, dat als het hier regent, het in minimaal 90% van Portugal ook regent. Dat zie ik op de weerkaarten die ze op tv vertonen.

Op die weerkaarten zie ik ook dat in de Winter overal in Portugal de temperatuur ongeveer gelijk is behalve in Faro is het in de winter een paar graden warmer.

In Faro moet je dan in de zomer wel met airco vaak binnen zitten. In de Minho ben je dan gewoon buiten, ook al is het hier dan ook vaak 33 graden, maar droge aangename warmte.

Ook hier in de Minho valt te weinig regen. Dat is nu nog niet zo een groot probleem als in andere zuidelijke gebieden van Europa en Portugal waar de droogte een structureel probleem is geworden.

De reden dat ik de Portugal Comfort Living woonprojecten vestig in de Minho is het aangename klimaat in alle jaargetijden en de bijzonder behulpzame bevolking, juist hier in de Minho van Portugal. Mijn jaren lange onderzoek en meer dan  9 jaar ondernemen in de Minho bevestigen dat over hoe het weer hier is en over de behulpzame bevolking met mijn kennis van in Portugal wonen.

Kom rechtstreeks in contact met Portugal Comfort Living kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail Kom rechtstreeks in contact met onze kopers.

Portugal Comfort Living 100 % Juridisch

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Portugal Comfort Living Beschermt die mensen.

Portugal Comfort Living Oplevering tweede project met Nature Houses

Wij leveren de Nature Houses per stuk op. Snel bouwtempo zoals gebruikelijk bij Portugal Comfort Living.

Planning Grondwerkzaamheden & Bouw Nature Houses – Portugal Comfort Living

Portugal Comfort Living Strakke bouwplanning eerste en tweede project

Nu de bouw van 10 huizen en oplevering 10 huizen (let op voordelige projectbouw, niet per stuk bouwen maar per 10) van het eerste project met Comfort Bungalows in volle vaart is en het project met Comfort Bungalows nagenoeg uitverkocht is kan je nu zeker zijn van jouw koop op het tweede project met 10 Nature Houses. Werkwijze Jouw 1-2-3 Zekerheid Kavel & Prijs vastleggen Nature Houses.

Portugal Comfort Living Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Aangename prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Passie Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living, Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Kijk, hier zie je ons Nieuwste Portugal Comfort Living Woonproject met Nature Houses

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal