Zorgeloos Huisonderhoud-Tuinonderhoud-Klusjes-Medisch!

Relaxed

Als je permanent of niet permanent op 1 van de woonprojecten van Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living woont is het fijn te weten dat alles voor jouw verblijf, indien gewenst, zorgeloos geregeld is zodat je optimaal het relaxte leven op 1 van de Portugal Comfort Living woonprojecten in Portugal voelt!

Alle voorzieningen nabij:

Ontzorgen

Voor de bewoners op alle Portugal Comfort Living woonprojecten is Jack Bastiaansen de spil om voor iedereen hoogwaardige hulp op vele woonbelevingen en leefbelevingen betaalbaar & zorgeloos te regelen. Hiervoor is een intensieve samenwerking met diverse lokale partners opgezet. Alle Portugese partners zijn door Jack Bastiaansen persoonlijk gescreend en onder controle van Jack Bastiaansen persoonlijk.

Wat regelen we zoal voor jou en dan ook nog eens bijzonder betaalbaar

Schoonmaken van jouw huis + tuinonderhoud + technisch onderhoud.

Maar ook.….

kleding ophalen-wassen-strijken-thuisbezorgen, warme maaltijd van goede kwaliteit aan huis bezorgen, lichamelijke en medische verzorging, naar de dokter-ziekenhuis-fysio-tandarts e.d. vervoer geregeld, boodschappen thuisbezorgen enz.

Samenwerking Rode kruis

Het rode Kruis in Arco de Baulhe beschikt over een indrukwekkend wagenpark, Professionele keuken en een gestructureerd geleide organisatie. De directeur is vrijwilliger zonder enige vergoeding. Tevens is hij 1 van de toeleveranciers met bouwmaterialen voor alle Portugal Comfort Living woonprojecten:

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Stop de inflatie met jouw vaste kwartaalprijs!

Vanaf 1 januari 2022 werken wij, voor alle nieuwe koopkontrakten, met vaste kwartaalprijzen voor jouw zekerheid (exclusief meerwerk en nutsvoorzieningen). Ja ik wil de inflatie stoppen!