Ontkom aan 7%-15% loonstijging bij jouw koop voor 31 maart 2024.

Ontwikkeling inflatie in Portugal

2023 zijn de inflatie-kosten in Portugal wederom toegenomen. Ook in 2024 zet deze stijgende kostenontwikkeling zich voort. Het betreft naast de inflatie-kosten voor het dagelijkse wonen en leven ook de inflatie-kosten van bouwmaterialen.

Tekort aan medewerkers

Er is een structureel tekort aan werknemers in de Portugese bouw. Portugese bouwmedewerkers vertrekken massaal naar het buitenland waar ze meer verdienen. Onze vaste projectbouwer Sensetec neemt naast Portugese medewerkers ook medewerkers aan vanuit Pakistan, India, Peru en China. Deze medewerkers worden naar Sensetec haar Zwitserese maatstaven opgeleid.

Loonstijgingen 2024

Sensetec heeft met alle kwalitatief hoogwaardige medewerkers afgesproken 1 januari 2024 loonstijgingen tussen 7% en 15% door te voeren. Dit om de inflatie-kosten te compenseren en omdat we de gewaardeerde medewerkers meer moeten betalen door een tekort aan hoogwaardige medewerkers in Portugal.

Mail hier voor jouw voordeel-prijs: info@easlivingportugal.nl 

Vanaf 1 januari 2022 werken wij, voor alle nieuwe koopkontrakten, met vaste kwartaalprijzen voor jouw zekerheid (exclusief meerwerk en nutsvoorzieningen).

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Over bouwkwaliteit in Portugal:

Overheids-Garantie voor jouw inleg

Als je een lot kiest dan ben je zeker dat we gaan bouwen. Die zekerheid is bepaald door de Portugese overheid. Indien je aanbetaald ben je altijd zeker dat je het dubbele bedrag terug krijgt als er, in dit geval totaal onwaarschijnlijk, geen bouw is. Ook daarmee maakt Portugal Comfort Living het onderscheid.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Groei Sensetec-Portugal Comfort Living

Momenteel is onze vaste Portugal Comfort Living partner Sensetec de grootste projectbouwer in de regio met naast veel werk voor Portugal Comfort Living ook veel opdrachten voor de overheid.

Met 15 voertuigen haalt Sensetec dagelijks haar medewerkers op zodat ze geen brandstof hoeven te betalen. Daarnaast zijn alle arbeidsvoorwaarden en betalingen voor de gewaardeerde bouwmedewerkers zeker geregeld. Niet voor niets is projectbouwer Sensetec een populaire werkgever in deze regio. De menselijke waarde is ook een bindende waarde tussen Francisco van Sensetec en Jack van Portugal Comfort Living.

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!

Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw Portugal Comfort Living kwartaalprijs vast:

Over Anders Leven en Wonen

Laat je hier inspireren voor jouw persoonlijke toekomst

Kopersbijeenkomst Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Onmoet elkaar tijdens de Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal kopersbijeenkomst.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

De Projecten – Passie Portugal

Plan 2024-2026

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2024-2026