Toekomst 2025-2027: Derde project Wooden Comfort Houses

Over Anders Leven en ouder worden

Laat je hier inspireren voor jouw persoonlijke toekomst

Landelijke en Gemeentelijke Politiek

Dat Portugal Comfort Living inmiddels de grootste Projectontwikkelaar in de Minho regio van Portugal is, dat mag duidelijk zijn. Dat staat bij de Portugese Landelijke en Gemeentelijke Politieke kanalen scherp op het netvlies. Naast innige kontakten met de gemeente Celorico do Basto, Cabeceiras de Basto en Viera do Minho zijn we nauw verbonden met de gemeente Ribeira de Pena.

Toenemende burocratie

De overheidskanalen en bankkanalen geven toe dat de burocratie en de papierstromen ook de komende jaren alleen maar toenemen. Omdat er zoveel gerommel is in de Portugese bouwwereld met veelal kleiner aannemers worden regels gelukkig aangescherpt. Persoonlijk ben ik blij dat Portugal Comfort Living samen met onze vaste Zwitserse-Roots Projectbouwer Sensetec aan alle eisen voldoet. Dat geeft voor de kopers rust en zekerheid.

Volop activiteit

Naast dat we 2023, volop bezig zijn geweest met de afbouw van het eerste project met Comfort Bungalows zijn de papieren voorbereidingen van het tweede project met Nature Houses afgerond. Voor jouw beeldvorming, vanaf de grondaankoop voor het tweede project met Nature Houses en het begin van de bouw zit meer dan 2,5 jaar voorbereiding met papierstromen. Persoonlijk heb ik geleerd om als gast in dit land mee te bewegen op de Portugese bewegingen om zo samen tot resultaat te komen, revolutionair A+ Eco Bouwsysteem

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Leerzame video over bouwkwaliteit in Portugal:

Start tweede woonproject

9 october 2023 zijn we begonnen met de grondwerkzaamheden van het tweede woonproject met Nature Houses. Video start project Nature Houses.

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!

Video

Video over Nature Houses met extreem lage Ecologische Footprint en Overheidsgarantie!

Video over Unieke Formule, Sociaal en Financieel Zelfvoorzienend wonen in Portugal!

Inspiratie-video: Zo bepaal jij zelf de maat en de indeling van jouw Nature House!

Eerste Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht + Planning.

Kwartaal-Prijszekerheid vastleggen:

Portugal Comfort Living kwartaalprijs vastleggen voor jouw zekerheid

Plan 2025-2027 derde project

Voor het derde project met Wooden Comfort Houses vlakbij de eerste 2 woonprojecten maar in een andere plaats ben ik nu bezig met de voorbereidingen om in 2025 te kunnen starten met de bouw van dat project.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.s. Inspiratie-video Jack Bastiaansen persoonlijk: