Persoonlijke Visie Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living: Jouw Zekerheden, daar gaat het om!

Portugal Comfort Living kwartaalprijzen vastleggen voor jouw zekerheid:

Lees hier verder voor jouw persoonlijke Kwartaalprijs-Zekerheid.

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living Bouwt altijd op 100% zekere cashflow

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living handelt altijd op zekere cashflow, liquiditeit en solvabiliteit. Met het eerste project 9, bijna 10, van de 10 huizen verkocht en Jack zijn prive vermogen in de zaak komt er veel geld vrij om nieuwe projecten te ontwikkelen. In feite is Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living met zijn vermogen zelf de onafhankelijke en financieel zekere Bank. Dit is een belangrijke extra zekerheid voor de kopers.

Portugal Comfort Living Bouwzekerheid

Doordat Jack zelf de bank is ben je verzekerd dat de bouw altijd doorgaat. Ook in het onlogische geval dat mijn bouwer, en inmiddels een gewaardeerde persoonlijke vriend, failliet zou gaan kan Jack Bastiaansen dat als Bank financieel opvangen. Die zekerheid zie je normaal niet in Portugal. Ook hiermee maakt Portugal Comfort Living het onderscheid. Hier lees je over onze Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Inspiratie-video: Zo bepaal jij zelf de maat en de indeling van jouw Nature House!

Eerste Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht + Planning.

Portugal Comfort Living Kopers betalen bouwtermijnen altijd achteraf zonder bouwrente!

De kopers betalen de bouwtermijnen altijd achteraf. Portugal Comfort Living schiet de bouwkosten voor, zonder dat de kopers bouwrente betalen. Die kosten kopers-bouwrente neemt Portugal Comfort voor haar rekening. Dat geeft de kopers extra financieel voordeel en zekerheid.

Stel jouw kavel en prijs zelf vast:

Portugal Comfort Living Organisatiestructuur

Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Alle Portugal Comfort Living verguningen zijn altijd op tijd geregelt

Vergunningen met projecten is in Portugal een proces van diverse deelgebieden omgeven met veel papier en geduld. Denk daarbij aan loteamento, bouw, electra, water, riolering, telecom, diverse Lokale en Nationale overheids-keuringen en de uiteindelijke individuele woonvergunningen. Portugal Comfort Living is de enige partij die dit alles voor alle bewoners mag regelen. Persoonlijk blij met mijn Persoonlijke Portugese netwerk zowel Prive alswel zakelijk.

Wij hebben voor alle noodzakelijke vergunningen direct bij aanvang van elk project een specialist ingeschakeld die alle vergunningen op tijd regelt voor zekerheid van de kopers en zekerheid voor Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living.

Portugal Comfort Living afbouwzekerheid

De gemeente verleent afbouwzekerheid op al onze projecten, dat zie je zelden in Portugal. Dat heeft te maken met het vertrouwen en dat Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living altijd op tijd aan zijn verplichtingen, ook financieel, voldoet.

Portugal Comfort Living Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living bouwt altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Portugal Comfort Living bouwprijzen voor jouw Zekerheid Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen 2022-2023

Alle Portugal Comfort Living nutsvoorzieningen grondig geregelt

Nutsvoorzieningen in Portugal betreft een hogere papierberg dan in de Benelux. Ook hier merk ik weer dat een direct Portugees netwerk goud waard is. Persoonlijk blij dat op alle gebieden mijn Portugese netwerk op orde is. Dat heeft wel het nodige geduld gekost 🙂 Lees hier verder over de nutsvoorzieningen.

Portugal Comfort Living Overheid & Bouwtempo

Over de Overheid en het Bouwtempo

Oppassen Voor Benelux-mensen in Portugal!

Portugal Comfort Living geeft bescherming: Inspiratie-video.

Portugal Comfort Living Leerzaam over Bouwen in Portugal!

Leerzaam over bouwen en zakelijke relatie in Portugal.

Passie Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal