Zwitserse Bouwkwaliteit in Portugal door Portugal Comfort Living

In Portugal bouwen ze op prijs en ze bezuinigen dan op de bouw. Standaard krijg je er Vocht & Isolatie problemen bij. Portugal Comfort Living is de enige aanbieder met door de Overheid gecontroleerde A+ kwaliteit en 5 jaar Overheidsgarantie. Dat is alleen mogelijk als je 23% b.t.w. afdraagt. Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living geeft kopers zekerheid.

Leerzame video over bouwkwaliteit in Portugal:

In deze Portugal Comfort Living video leggen we jouw Kwartaalprijs-Zekerheid uit.

Terugkijken

Nu ik meer dan 9 jaar in Portugal bouw heb ik veel geleerd over het bouwen in Portugal waardoor ik kopers op 1 van de Portugal Comfort Living projecten kan beschermen voor de valkuilen.

Er zijn diverse kleine bouw ondernemingen. Ze beloven qua bouw alles te kunnen (in de praktijk pakt dat vaak anders uit) en geven je veelal  een lagere prijs dan de concurrent. Maar ze willen eerst de prijs van de concurrent die weer hetzelfde zegt, een kip en het ei verhaal. Krijg je al een offerte dan rammelt die aan alle kanten is mijn persoonlijke ervaring. Als de prijs te laag is dan gaan ze tijdens de bouw rommelen met de kwaliteit van materialen.

Niet voor niets zijn er zoveel vocht en isolatie problemen met de bouw hier in Portugal.

Ik heb zelf in diverse bestaande en nieuw gebouwde Portugese huizen gewoond en merkte elke keer weer dezelfde vocht en isolatie problemen. Dat is hier vaak standaard bij veel bestaande huizen en nieuwbouw huizen en dat wil ik absoluut niet met de Portugal Comfort Living Woonprojecten!

Vooruitkijken: Portugal Comfort Living bouwt A+!

Ik ben in contact gekomen met een bouwpartij, Sensetec, die zijn roots in Zwitserland heeft. De bouwpartij werkt goed georganiseerd en met duidelijke afspraken. Dat kom je in Portugal niet gauw tegen en is voor mij en voor de kopers een verademing. Er zijn 3 verschillende bouwbegeleiders binnen het team met ieder zijn of haar eigen vakmanschap, dat is de Zwitserse inslag!

Sensetec werkt met een super gemotiveerd team dat vakmanschap heeft op elke fase van de bouw.

Sensetec bouwt alleen grotere projecten. Sensetec beschikt over de juiste Alvará om grotere projecten te mogen bouwen.

Voor de Portugal Comfort Living woonprojecten worden er uitsluitend hoogwaardige bouwmaterialen toegepast. Het glas is voorzien van A+ isolatie, dat zie je hier niet gauw. (vaak passen ze 2 glasplaatjes zonder gas er tussen toe). De vloer, wanden en het dak zijn bij alle huizen ook voorzien van degelijke A+ isolatie. We passen hoogwaardige verf toe, niet de mindere kwaliteit die ze vaak standaard gebruiken. Ook zijn de electrische rolluiken van isolatie voorzien.

Portugal Comfort Living realiseerd hoogwaardige A+ en A ++ bouwkwaliteit die betaalbaar is! Omdat ik zonder bouw-tussenpersonen en zonder overhead werk is jouw aankoopprijs extra scherp!

Portugal Comfort Living staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit en A+ + bouwkwaliteit, dat zie je zelden in Portugal.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Hoe kies je jouw kavel en prijs:

Alvará B.T.W en 5 jaar Garantie

Er zijn hier in Portugal diverse kleinere bouwbedrijven met een aantal personeelsleden die vaak deels zwart betaald krijgen. Die kleinere bouwbedrijven hebben geen bedrijfsvergunning, Alvará genoemd. Dan ben je een klusjesbedrijf en mag je geen huis bouwen. Sterker nog, dat is strafbaar. Daarnaast rommelen ze met de b.t.w. dan kan je nooit garantie ontvangen.

9 Alvará Indelingen

Er zijn 9 Alvará indelingen afhankelijk van de omvang bouwwerken. Sensetec beschikt over Alvará (euro 12.000.000) waardoor alle eerste drie en toekomstige woonprojecten van Portugal Comfort Living wettelijk goedgekeurd gebouwd mogen worden.

Jack Bastiaansen werkt altijd samen met de bouwcombinatie Sensetec die altijd over de juiste Alvará beschikt voor mijn projecten, dat regel ik vooraf en niet achteraf. Prijzen zijn altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan heb je recht op 5 jaar wettelijke garantie. Ook dat is Portugal Comfort Living.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Druk in de bouw

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker bouwvakkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan, China, Peru en Brazilië laten overkomen en huisvesten.

Prijs instapmoment per kwartaal

Ik besef mij dat ik met de verschillende Portugal Comfort Living projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie per kwartaal duidelijke prijs instapmomenten afgesproken.

Hoe meer ik bouw hoe meer mensen wij vanuit Pakistan en Angola moeten laten overkomen en dat kost natuurlijk geld. Daarnaast stijgen de kosten van bouwmaterialen sterk, met name ijzer en glas.

Bouwprijzen Portugal Comfort Living Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen

Video update over Portugal Comfort Living woonprojecten!

Portugal Comfort Living uitgebreid actueel up to date videokanaal

Portugal Comfort Living Belangrijk om te lezen

Portugese Bouwinformatie.

Portugal Comfort Living Altijd inclusief 23 % b.t.w. Alleen dan is 5 jaar Garantie mogelijk!

Wij bouwen altijd inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar, door de overheid gegarandeerde, garantie mogelijk. Scherpe prijzen voor A+ kwaliteit zijn zeker omdat alles direct gaat. Lees verder over de Waarheid B.T.W in Portugal.

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Portugal Comfort Living Zekerheden & Drijfveer

Over de Bank & Zekerheden

Over Jack en zijn drijfveer!

Over omarmen Portugese Cultuur.

De streek Minho

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Over Biertje & Waarderen van Mensen

De Overheid bepaald het bouwtempo, interessant om te lezen

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk, iets dat je zelden ziet in Portugal!

Reactie van een bewoner over Thermische isolatie van huizen in Portugal

Hoi Jack, Ik ben er inmiddels achter dat A+ thermische isolatie uitzonderlijk hoog is voor Portugese begrippen. De meeste nieuwbouw huizen en bestaande huizen is klasse C of lager. Dus daar scoor jij  bijzonder hoog mee Jack.

Geluidsisolatie

Bij het bouwen van appartementen doen ze hier in Portugal niet aan geluidsisolatie. Dat is niet goed of fout maar zuidelijke cultuur. Portugal Comfort Living werkt voor haar bouw altijd met de juiste A+ geluidsisolatie.

Relaxte levensstijl

Dankbaarheid voor het Bouwteam en Verkoopteam + nieuwe projecten ontwikkelen!

Kom rechtstreeks in contact met Portugal Comfort Living kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Kom rechtstreeks in contact met onze kopers

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

Plan 2025-2027

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2025-2027