Ontwikkelingen Portugal Comfort Living Nature Houses

Portugal Comfort Living Nieuws

Nadat de grond aangekocht is voor het tweede project met Nature Houses inclusief alle papieren voor de bungalows met prive zwembad in orde, plannen we nu snel de grondwerkzaamheden en de bouw. Dit omdat de vraag toeneemt.

Over Portugal Comfort Living de Bank & Zekerheden

We worden bij de gemeente met open armen ontvangen omdat we hier de grootste Investeerder zijn met momenteel 2 keer 10 Bungalows en daarna de volgende 10 Bungalows in de Minho regio van Portugal met in alle jaargetijden het aangename klimaat.

Portugal Comfort Living Eerste kwartaal 2023

Starten we met de grondwerkzaamheden van de Nature Houses en aansluitend de bouw van de eerste huizen. De Verkoop loopt. Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw kavel vast De Projecten – Passie Portugal

Portugal Comfort Living Bouwprijzen Vastleggen

Sterk stijgende Portugese bouwprijzen

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal