Indoor & Outdoor Living Experience

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Notaris nieuw project grondaankoop

Na veel papierwerk en controles om er zeker van te zijn dat er geen ‘losse eindjes’ zouden zijn en het maken van 10 woonkavels door de gemeente is goedgekeurd, is op 19 februari 2022 het grondstuk voor het volgende woonproject met 10 bungalows in Canedo de Basto definitief via de notaris in eigendom overgedragen.

Eerste kwartaal 2023

Starten we met de grondwerkzaamheden van de Nature Houses. De Verkoop loopt. Wil je een specifiek kavel, leg dan tijdig jouw kavel vast.

Trots

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Over de Bank & Zekerheden

Alle voorzieningen nabij:

Unieke Woonbeleving

De Portugal Comfort Living Nature Houses beschikken over een Pergola & Porch van maar liefst 26 m2. Dat maakt Binnen & Buiten wonen in 1 Beleving!

Video Nature Houses Terrein!

Van het hoofdhuis, slaapkamer aan de voorzijde is zo b.v. een kantoor of extra Woongenot eenvoudig te realiseren. Wellicht een opklapbed voor als er incidenteel bezoek blijft slapen. De meeste Portugal Comfort Living kopers zijn alleen of met zijn twee. Zo is ook deze ruimte multifunctioneel benut. Het betreft een soepele loop, via het ruime portaal, vanaf het eerste woongedeelte.

De Stijlvolle houtelementen maken dat de A+ Nature Bungalows in eenheid zijn met de uitgestrekte natuur rondom.

Direct vanuit jouw A+ Naturehouse in de natuur wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, pilatus, mountainbiken, kanovaren, raften, tennis, wielrennen, aqua fitness, paardrijden, canyooning, nordic walking, spinning, fitness en meer.

Midden in de Natuur wonen en toch ben je binnen no time in een gezellig dorp met alle voorzieningen aanwezig. Door de enorme A+ Glasoppervlakken in de Bungalow ervaar je de Natuur ook binnen. Dat maakt het wonen in een Nature House van Easy Living Portugal tot een Beleving enig in haar soort.

Indeling & Prijzen Nature Houses

De streek Minho

De streek Minho in Portugal staat bekend om de adembenemende natuur en het aangename klimaat in alle jaargetijden. Alle voorzieningen zijn nabij en je bent zo in de grotere steden.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal