Hoe lang is jouw weg binnen de Portugese Zaken-Cultuur?

Menselijke Waarden

Na meer dan 9 jaar ervaren binnen de Portugese cultuur heb ik veel geleerd over de menselijke waarde in de Minho van Portugal. Onlangs tijdens mijn ontbijt op een terras in Arco de Baulhe vroeg een Portugese dame, Jack waarom wil jij juist hier in de Minho van Portugal mensen laten wonen? Het enige antwoord voor mij is de Energie, de Menselijke Waarde, de Warme Minho Medebewoners, er voor Elkaar Zijn en het Zelfvoorzienend leven precies hier in de Minho streek. Ook het aangename Minho Klimaat in alle jaargetijden spreekt mij persoonlijk bijzonder aan.

Te Gast

Voor kopers van een woning in Portugal is het goed zich te realiseren dat ze te gast zijn in een land met een heel andere (zakelijke) cultuur dan hun thuisland. Door ervaring ben ik me er bewust van geworden dat het in Portugal meer om meebewegen gaat in relaties dan om op je strepen te gaan staan. Hoe, wie, wat, wanneer en waarom vragen kan je hier in Portugal beter niet zo direct stellen. Vaak krijg je dan geen antwoord.

Hoe lang is de weg met bouw en officieel papier?

Zaken doen in Portugal is vooral relatie opbouwen en meebewegen met de Portugese golfbewegingen. Het is raadzaam als koper een zakelijke maar vooral ook een Emotionele Respectvolle Relatie op te bouwen met de Verkopende partij waar jij een handtekening onder gezet hebt. Portugal Comfort Living beschermt Respectvol kopersgedrag.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Hoe kies je jouw kavel en prijs:

Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht + Planning.

Passie Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Zelfvoorzienend & Ontwikkeling van de jeugd Wereldwijd!

Portugal Comfort Living A+ Bouwprojecten

Betaalbare Comfort Bungalows met groot gemeenschappelijk zwembad.

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

Portugal Comfort Living Zekerheden

Over de Bank & Zekerheden

Trots op het A+ Energie certificaat voor al onze projecten!

Portugal Comfort Living Belangrijk om te lezen

Portugese Bouwinformatie.

Wij geven door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Handtekeningen Portugal Comfort Living

Alle handtekening van Portugal Comfort Living zijn tot de bodem juridisch gecheckt en zeker. Portugal Comfort Living betaald, als Zekerheid voor de kopers, de standaard, in het ondertekende kontrakt gestelde bouwtermijnen vooraf en de koper betaald die termijnen achteraf. De rente over de bouwtermijnen neemt Portugal Comfort Living voor haar rekening. Overigens is Jack Bastiaansen zelf de bank voor alle projecten als zekerheid voor de kopers.

Lange weg

Portugal Comfort Living voldoet, door de belastingdienst, accountant en notaris gecontroleerd, altijd aan haar wettelijke verplichtingen. Dat is een lange weg in Portugal.

Bewoners Portugal Comfort Living

De bewoners die bij mij passen zoeken Zelfvoorzienend wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, altijd A+ en A++ kwaliteit. Zelfvoorzienend is een belangrijke Portugal Comfort Living Kernwaarde op alle woonprojecten, voor het wonen van juist nu.

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal