Welke Persoonlijke Passie deel jij met ons?

Binnen de huidige Wereldwijde tijd is er steeds meer behoefte aan Gemeenschappelijk & Zelfvoorzienend Wonen en Leven.

Jouw Passie

Wij zijn benieuwd naar jouw Passie. Wellicht wil jij uit jouw comfortzone samen met de Portugese bevolking muziek leren spelen. Je bent nooit te oud om 1 van jouw verborgen talenten te ontdekken…….

Bewoners Portugal Comfort Living

De bewoners die bij mij, Jack Bastiaansen, passen zoeken Zelfvoorzienend wonen met een Sociaal Karakter en Privacy, altijd A+ of A++ kwaliteit. Wellicht ben jij bevlogen voor 1 van onze Zelfvoorzienende Energieprojecten. Lees daarover hier meer, Zelfvoorzienend is een belangrijke Portugal Comfort Living Kernwaarde op al onze woonprojecten, voor het wonen van juist nu.

Kopersbijeenkomst Easy Living Portugal

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ en A++ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Onmoet elkaar tijdens de Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal kopersbijeenkomst.

Gemeenschappelijk From Nature Truth to Inner Truth

Het Nature Truth terrein dat vlakbij de eerste drie Portugal Comfort Living ligt is volop in ontwikkeling. Er is binnen de voedselvoorziening  een gemeenschappelijke Natuurplaats voor alle Nature Truth Heart Supporters, inclusief de lokale bevolking en de jeugd Wereldwijd.

From Nature Truth to Inner Truth

Het oogstfeest, de Mariaweek, Pasen, Kerst, oud en nieuw en meer momenten samen gaan de lokale bewoners, supporters en de wereldwijde jeugd beleven.

Daarnaast kan je denken aan Kennis overdracht, samen Pilatus-Bewegen, Aqua Jogging, Creativiteit, Sportiviteit, Avontuur, Samen op Reis, Samen naar Concerten, Kennis samen delen en nog meer Sprankelende initiatieven. Samen en Individueel Groeien & Ontwikkelen.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

De Minho in Portugal is een streek waar de tijd op een bepaalde wijze stil staat. De Lokale Portugese bewoners zijn gewend om elkaar te helpen en hun groente en kleinvee voor de voedselconsumptie grotendeels zelf te regelen. Het Aangename Weer in Alle Jaargetijden is een prettige bijkomstigheid.

Integratie met de Portugese bevolking is ook een belangrijke Portugal Comfort Living Waarde. Dan leer je de Portugese Cultuur Kennen en de taal als vanzelfsprekend zonder schroom eigen maken.

Lees hier meer over Gemeenschappelijke & Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd.

Jack Bastiaansen

www.passieportugal.eu

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!