Alles over een huis kopen in Portugal, zaterdag 3 of maandag 5 Oktober 2020!

Nu de bouw en de verkoop van de eerste 10 huizen in volle gang is ontvang ik veel verzoeken om mij persoonlijk te ontmoeten en vragen te stellen over het Portugal Comfort Living wonen van juist Nu!

Helaas gaat de Second Home Beurs 2 tot en met 4 october 2020 niet door. Maar je kan de presentatie toch bijwonen naast stadion Galgenwaard in Utrecht. De bijeenkomsten zijn coronaproef, geheel volgens de richtlijnen van de overheid.

Naast Alles over een huis kopen in Portugal verneem je Hartelijke informatie over de groei van het Easy Living Portugal met totaal 50 huizen over 2 woonprojecten, een permacultuur, gemeenschappelijke ruimte voor de 2 woonprojecten en 5 studio s voor de ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Van Harte Welkom maandag 5 oktober 2020

Je ontvangt deze waardevolle 8 Zekerheden over een huis kopen en wonen in Portugal en nuttige informatie over het woonproject naast stadion Galgenwoord in de panorama room op de elfde verdieping in Utrecht.

  • Waar staat Easy Living Portugal voor ?
  • Waarom een huis kopen in Portugal ?
  • Over het weer in Portugal
  • Over de Portugese mentaliteit
  • Waar moet je op letten bij een huis kopen in Portugal ?
  • Over fiscaal
  • Over de burocratie
  • Over Medisch

De ontvangst is vanaf 19.30 uur met koffie en thee

Vanaf 19.45 start de boeiende presentatie met veel praktische informatie over het wonen en het kopen van een huis in Portugal. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen.

Vanaf 21.15 uur kan je onder het genot van een drankje met elkaar kennis maken en natuurlijk ben ik beschikbaar om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Van Harte Welkom zaterdag 3 Oktober 2020.

Bovenstaande bijeenkomst kan je ook op zaterdag 3 Oktober bijwonen, is op 2 plaatsen na volgeboekt.

De ontvangst is vanaf 13.30 uur met koffie en thee

Vanaf 13.45 start de boeiende presentatie met veel praktische informatie over het wonen en het kopen van een huis in Portugal. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen.

Vanaf ongeveer 15.15 uur kan je onder het genot van een drankje met elkaar kennis maken en natuurlijk ben ik beschikbaar om jouw persoonlijke vragen te beantwoorden.

Ik kijk uit naar je/jullie komst, van harte welkom!

Meld je aan en ontvang de routebeschrijving. Stuur daarvoor een e-mail naar Jack Bastiaansen met welke datum je aanwezig bent, 3 of 5 Oktober 2020 en met hoeveel personen je aanwezig bent, Kom rechtstreeks in contact.

Hartelijke groet vanuit het zonnige groene Hart van Portugal,

Jack Bastiaansen
Portugal Comfort Living

Lees hier verder over de beschikbaarheid voor jouw huis op het Portugal Comfort Living.

Prive Bouwexcursie en Landenexcursie in Portugal.