Vraag gerust welke kavels nu nog vrij zijn

Beste Vrienden van Portugal Comfort Living,

Zekerheden

Wat zijn jouw Zekerheden als je een huis koopt op 1 van de Portugal Comfort Living projecten.

Omdat het hier een nagenoeg virusvrij gebied is in de Minho van Portugal neemt de belangstelling en het aantal bezoeken toe om juist hier in deze streek met in alle jaargetijden een aangenaam klimaat te zijn.

De A+ Isolatie die ik met de Zwitserse precisie van het Bouwteam Sensetec toepas zie je nagenoeg nergens in Portugal valt mij op na die 5 jaar wonen hier in de Minho van Portugal. Dat spreekt de bewoners ook bijzonder aan merk ik.

Het Betaalbaar zijn van de huizen en het Sociale karakter met behoud van Privacy op het Portugal Comfort Living hechten de bewoners veel waarde aan.

Tweede woonproject met nieuwe prijzen

Gezien de toenemende vraag komt er ook een tweede Portugal Comfort Living woonproject. Het gaan ook weer A+ huizen zijn omdat er veel vraag is naar betaalbare ruime A+ villa’s met Veranda in de Minho van Portugal.

Met Hartelijke groet,

De Projecten – Passie Portugal