Persoonlijke Online Video Afspraak

Eenvoudig afspreken

Portugal ligt voor de meeste mensen niet naast de deur. Dan is het prettig als we met elkaar kunnen spreken zonder te reizen. De moderne techniek zorgt dat wij via de computer met een goede beeld en geluidskwaliteit afspreken!

Ik laat je dan ook actueel fotomateriaal en video zien in de bouwfases!

Vragen stellen

Ik woon nu alweer meer dan 8 jaar in Portugal. In die Jaren heb ik veel geleerd over de mentaliteit van de Portugese medemensen en het zaken doen in Portugal. Die kennis wil ik graag met jou delen. Zo kan je persoonlijk alles goed overwegen over het wonen in Portugal.

Afspraak maken

Dat gaat eenvoudig door een e-mail te sturen naar Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living. We plannen samen een datum en tijd De Projecten – Passie Portugal

Ik kijk er naar uit je te zien en te horen!

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De bouw is in volle gang. Er zijn instapmomenten met jouw passende prijsvoordeel