A+ Kwaliteit

Bovenstaand het dak in aanbouw, super dubbele isolatie A+ meer dan 50 cm dik! Met het mooie weer hier in de Minho is dat binnen bijzonder koel en aangenaam! Deze degelijke A+ isolatie zie je nauwelijks in Portugal. De roots van de bouwcombinatie liggen in Zwitserland!

Druk in de bouw

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker bouwvakkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan en Angola laten overkomen en huisvesten. Op de Easy Living Portugal zijn nu ook Pakistanen werkzaam. Dat zijn ook bijzonder harde werkers.

Prijs instapmoment 

Ik besef mij dat ik met de Portugal Comfort Living projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken.

Hoe meer ik bouw hoe meer mensen wij vanuit Pakistan en Angola moeten laten overkomen en dat kost natuurlijk geld. Daarnaast stijgen de kosten van bouwmaterialen sterk, met name ijzer en glas.

Wettelijk toegestaan reizen voor het kopen van een huis of appartement

Lees hier verder over Wettelijk toegestaan reizen

Met Hartelijke groet,

De Projecten – Passie Portugal

De Minho streek staat bekend om het aangename klimaat in alle jaargetijden!