From Nature Truth to Inner Truth

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Portugal Comfort Living staat voor

betaalbaar Zelfvoorzienend wonen met een sociaal karakter en privacy in de Minho van Portugal met het Aangename Weer in Alle Jaargetijden. Portugal Comfort Living bouwt altijd A+ & A++ Bouwkwaliteit en met 5 jaar Garantie, door de overheid gecontroleerd. Dat zie je zelden in Portugal.

Inspiratie-video Jack Bastiaansen persoonlijk

Linde te Broek in gesprek met Jack Bastiaansen over Zelfvoorzienend, Permacultuur en Ontwikkeling van de Jeugd Wereldwijd, luister in deze podcast.

Nature Truth Development of Nature & People

Het grondstuk Naturetruth is toegankelijk voor de bewoners, de lokale bevolking, de Praktisch & Financieel Nature Truth Heart Supporters en de jeugd van de Wereld, Het voedselterrein betreft een samenwerking tussen de mens en haar omliggende natuur gericht op een lange termijn overleving van beide.

Hoe werkt het Nature Truth Voedselterrein

Het Nature Truth voedselterrein is zo ontworpen dat het de veerkracht heeft van een natuurlijk ecosysteem. Het kan verschillende functies hebben voor de mens. De belangrijkste functies zijn voedselvoorziening, schoon water, het vormen van een plezierige omgeving en het afbreken van bepaalde afvalstoffen. Je ontwerpt letterlijk de natuur om je heen. Wat architectuur is voor het ontwerpen van huizen is het Nature Truth Voedselterrein voor het ontwerpen van onze voedselvoorziening.

Het voedselsysteem is in de jaren 70 ontwikkeld door 2 Australiërs: Bill Mollison en David Holmgren. Zij hebben onderzocht hoe de natuur werkt in de bossen van Tasmanie. Uit deze gegevens hebben ze een groot aantal technieken gehaald wat de basis vormt van Nature Truth Voedselvoorziening.

Natuur-Gezondheid

Preventief aandacht voor gezondheid komt voort vanuit de natuur. Ook daar besteden we aandacht aan op het het eerste Nature Truth terrein.

Kleding vanuit de natuur

Kleding vanuit de natuur ook daar gaan we in ontwikkelen.

Nature Truth Heart Supporter

Stuur jouw motivatie om Financieel of Praktisch Nature Truth Heart-Supporter te worden naar Jack Bastiaansen via jack1963bas@icloud.com dan praten we daarna samen verder.

Gemeenschappelijk

Het oogstfeest, de Mariaweek, Pasen, Kerst, oud en nieuw en meer momenten samen gaan de bewoners, de lokale bewoners, Financieel & Praktisch Nature Truth Heart Supporters en de wereldwijde jeugd binnen beleven.

Daarnaast kan je denken aan Kennis overdracht, samen Pilatus-Bewegen, Aqua Jogging, Creativiteit, Sportiviteit, Avontuur, Samen op Reis, Samen naar Concerten en nog meer Sprankelende initiatieven. Samen en Individueel Groeien & Ontwikkelen.

Ontwikkeling van de jeugd wereldwijd

Binnen het voedselterrein realiseer ik ook projecten voor ontwikkeling van de jeugd vanuit de gehele wereld. Zodra de jeugd wereldwijd ontwikkeld is binnen de Nature Truth, vliegen ze weer uit. De periode per deelnemer is maximaal 3 maanden. Juist ook Supporters kunnen, indien gewenst en geschikt, met levenservaring een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de jeugd……..

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort living

Naturetruth

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!