Portugal Comfort Living 5 procent netto verhuur-rendement

Waarom ben jij als Portugal Comfort Living koper succesvol in Portugese bouw en aankoop?

Portugal Comfort Living Jack Bastiaansen geeft door de overheid gegarandeerd 5 jaar garantie. Alle prijzen zijn inclusief 23% b.t.w. Alleen dan is 5 jaar garantie mogelijk!

Kan ik mijn huis op 1 van de Portugal Comfort Living Projecten Zorgeloos verhuren is een vraag die wij regelmatig ontvangen. De Basis van de Portugal Comfort Living woonprojecten is Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy, A+ bouwkwaliteit (dat zie je zelden in Portugal).

Niet iedereen kan of wil permanent op 1 van de woonprojecten komen wonen. Wij ontvangen via Portugal Comfort Living vragen van mensen die tijdelijk voor wat langere tijd willen huren. Denk daarbij aan een maand of langer. Zo brengen wij vraag en aanbod, zonder bemiddelingskosten, als extra gratis service bij elkaar. Tevens ontvang je dan een aardig rendement vanuit de verhuuropbrengsten. Netto 5% verhuur-rendement is realistisch haalbaar.

Een bijzonder betrokken Portugese buurtbewoner zorgt Praktisch en Rechtstreeks voor de sleuteloverdracht, de schoonmaak, controle bij vertrek en het tuinonderhoud voor een klein bedrag per boeking. Alles volledig Zorgeloos, daar gaat het om!

Vereniging van eigenaren

Zelf betaal je maar rond Euro 75,– per maand voor een Bungalow aan gemeenschappelijke bewonerskosten. Portugal Comfort Living zit daar niet tussen met marge. Dit regelen de bewoners rechtstreeks samen met verantwoordelijkheid in de vereniging van eigenaren.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten.

De regio Minho & Porto staat op veilig om te reizen.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal