Huis verkopen.

Waarom je het zo druk hebt je huis te verkopen? Omdat je niets liever wilt dan verhuizen naar Minho, het groene hart van Portugal. Daar worden tien koopwoningen op 520 vierkante meter eigen grond gerealiseerd. De woningen bieden voldoende privacy en worden sleutelklaar opgeleverd. Bijzonder is de brede veranda, de stijlvolle afwerking en het gezamenlijke zwembad dat met zoutwater gevuld wordt. Bovendien is er een gezellig stadje in de directe omgeving, waar de mensen vooral als gemoedelijk getypeerd worden.

Woningen krijgen Energielabel A

De te realiseren woningen krijgen Energielabel A, hebben een woning brede veranda en beschikken behalve over een royale woonkamer over twee ruime badkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast is er een toilet voor de gasten en een bijkeuken. Rondom en in het huis liggen de mooiste tegels en uiteraard wordt met behulp van Portugese keitjes een fraai toegangspad aangelegd. Samen met de andere woningbezitters krijg je de verantwoordelijkheid over een zwembad met zout water. Hoewel het klimatologisch perfect vertoeven is in Portugal, is in het huis ruimte gecreƫerd voor een pelletkachel. Buiten wordt bovendien een parkeerplaats aangelegd.

Je eigen huis verkopen

Behalve het feit dat er nu aantrekkelijke kortingen gegeven worden, krijg je vijf jaar garantie op de woning. De omgeving is vooral groen en nodigt uit tot het maken van steeds weer verrassende wandelingen, waarna je aan het zwembad of op het strandje even je moment van rust pakt. Voor de volledigheid: de woning zal in totaal 136 vierkante meter groot worden, de complete kavel is 520 vierkante meter. En hoewel het uiteraard gezellig is met de andere bewoners in de buurt, heb je toch een grote mate van privacy. Hoewel de woningen geschikt zijn voor iedereen, lijken de woningen vooral geschikt voor vijftigplussers. Uiteraard kun je de plek waar de woningen komen nu al bezichtigen, net als de prachtige omgeving. Nu alleen nog even je eigen huis verkopen.