Huis verkopen en naar Portugal.

Je huis verkopen en dan verhuizen naar Minho, het groene hart van Portugal. Het is het droombeeld van ondertussen heel veel mensen. In Minho verrijzen tien betaalbare koopwoningen die sleutelklaar opgeleverd worden en die gebouwd worden op eigen grond van in totaal 520 vierkante meter. De woning heeft een veranda over de gehele breedte en samen met de negen andere eigenaren van de woningen wordt je verantwoordelijk voor een gemeenschappelijk en met zout gevuld zwembad. In de buurt is behalve prachtige natuur ook een klein strandje aangelegd. De klimatologische omstandigheden in Portugal zijn fantastisch. Nu alleen dus nog even je eigen huis verkopen.

Je huis verkopen, naar Portugal en profiteren van aantrekkelijke kortingen

Het is zaak zo snel mogelijk je huis te verkopen omdat je juist nu kunt profiteren van kortingen op de te realiseren woning in Minho. Zowel binnen als buiten worden de woningen smaakvol afgewerkt en bovendien wordt een gezamenlijk toegangspad met Portugese keitjes aangelegd. De woningen hebben een royale woonkamer met twee slaapkamers die elk beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast is er een gastentoilet en een praktische bijkeuken. De woning krijgt Energielabel A en de woonruimte bedraagt in totaal 136 vierkante meter. Behalve dat krijg je ook nog eens een extra terras van 21 vierkante meter.

Wonen in het groene hart van Portugal

De streek is adembenemend mooi en de natuur is er oogverblindend, je kunt er eindeloos wandelen en genieten van de heerlijke temperaturen. Je kunt er zwemmen en je vertoeft er prima onder de gemoedelijke plaatselijke bevolking, die als buitengewoon sympathiek te boek staat. De tien kavels bieden ruim voldoende privacy en op het huis krijg je vijf jaar garantie én de laagste prijsgarantie. Nu nog even je huis verkopen en je kunt de verhuizing richting Minho gaan plannen. Want daar wil iedereen wonen, het liefst de rest van je leven.