Easy Living Portugal maakt een huis kopen in Portugal bereikbaar

Wil je een huis kopen in Portugal? Een uitstekende overweging. Portugal, het land van de Fado, de saudade, een rijke en bourgondische mediterrane cultuur, adembenemende natuur en een heerlijk klimaat: niet voor niets trekt deze voormalige zeevaardersnatie jaarlijks 12,7 miljoen toeristen. Veel mensen fantaseren van het kopen van een (tweede) huis in dit prachtige land met rijke tradities. Het leven is te kort om alleen maar te dromen, vinden wij van Easy Living en daarom maken we een huis kopen in Portugal bereikbaar met een uniek project wonen in Minho, de meest groene regio in de Minho van Portugal. Wij maken betaalbaar wonen met een sociaal karakter én privacy mogelijk in een van de tien koopwoningen van het Easy Living Portugal-woonproject in Canedo de Basto.

Huis in Portugal kopen

Voor veel mensen is een huis in Portugal kopen een droom. Maar er komen zo veel zaken kijken bij de koop van een huis in Portugal dat slechts een klein gedeelte ook daadwerkelijk overgaat tot de aanschaf van een huis. Easy Living Portugal snapt dat heel goed en realiseert daarom een woonproject in Canedo de Basto, in de noordwestelijke regio Minho. Wij regelen alle praktische zaken tot in de puntjes, van ontwerp tot bouw. Wij realiseren ruim opgezette woningen met woonkamer, keuken, bijkeuken en twee slaapkamers met aangrenzende badkamer. Daarnaast heeft elke woning zowel een overdekte veranda als buitenruimte in het Easy Living Portugal-woonproject op 520 m2 eigen grond. Wil jij ook wonen in de beeldschone Minho-regio in Portugal via Easy Living? Lees dan vooral verder.

Kopersbijeenkomst Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal kijkt er naar uit je/jullie Persoonlijk in Portugal te ontmoeten. Kijk hier verder voor de Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living  kopersbijeenkomst.

Het Voordeel vervalt binnenkort

Een huis in Portugal kopen in het Easy Living Portugal-woonproject betekent betaalbaar wonen in een van de mooiste en groenste regio’s van Portugal. In het charmante plaatsje Canedo de Basto wordt momenteel gewerkt aan tien heerlijk ruime stenen woningen van A+ bouwkwaliteit. Wij gebruiken hierbij duurzame en isolerende materialen. De aankoopprijs is zo scherp, omdat wij zonder overhead en zonder tussenpersonen werken.

Informatiebijeenkomst over het wonen van Nu

We ontvangen mails van mensen die meer informatie willen en mogelijke medebewoners willen ontmoeten. Daarom houden we regelmatig bijeenkomsten voor belangstellenden die elkaar willen ontmoeten en de ontwikkelingen van het woonproject op de voet willen volgen. Een huis in Portugal kopen is fantastisch, maar vereist ook de nodige voorbereiding. Tijdens de meet-ups vertellen we over de stand van zaken, hoe het project loopt en geven we informatie over de financiële kant. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen, te sparren en kennis te maken met medebelangstellenden. Check de website van Easy Living Portugal bij nieuws voor de data van de bijeenkomsten. We hopen je op één van de bijeenkomsten te verwelkomen!

Huis kopen in Portugal: wonen in een sociale omgeving met veel privacy

Het woonproject Easy Living Portugal in Canedo de Basto kenmerkt zich door ruim opgezette en duurzame woningen in een park met gelijkgestemde kopers. Daardoor kun je genieten van je privacy én ben je ervan verzekerd dat je terecht kunt bij je buren. Zo krijg je het beste van twee werelden. Omdat niet iedereen gelijk permanent in Portugal kan of wil gaan wonen, bestaat de mogelijkheid om je huis te verhuren zonder dat daar extra kosten voor worden berekend. Je betaalt dan alleen 50 euro aan parkkosten. De bewoners van Canedo de Basto helpen graag met de sleuteloverdracht, de schoonmaak en het tuinonderhoud.

Leven in de natuur

Een huis in Portugal kopen in Canedo de Basto via Easy Living betekent wonen in de natuur in de meest groene regio van het land. Het hele jaar door is het klimaat er aangenaam. Je kunt er dus in alle seizoenen volop genieten van het buitenleven. Het uitzicht vanuit het park is adembenemend. Vanaf het park loop je aan de ene kant zo een uitgestrekt wandelgebied in met prachtige flora en fauna. Aan de andere kant ligt een fietspad van maar liefst 40 kilometer. Zo ben je snel in Arco de Baulhe voor je dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen. Deze plaats is ook makkelijk te bereiken per auto. Bovendien is het levendige Porto maar een uur rijden vanaf het woonproject. Leuk voor een weekendje weg, om te shoppen én handig als je regelmatig naar Nederland teruggaat, omdat de stad een vliegveld heeft.

Recreatiemogelijkheden in de buurt

Het Easy Living Portugal-woonproject ligt in de mooie Minho-regio die bekend staat om de vele mogelijkheden om te recreëren in de natuur. Naast de flora en fauna staat het gebied bekend om de wijnboerderijen en het indrukwekkende natuurreservaat Parque Nacional da Peneda-Gerês. Ook qua cultuur kun je je hart ophalen.

De regio telt veel toeristische hoogtepunten, zoals de heilige stad Braga, het middeleeuwse Guimarães. Op fiets- en loopafstand van het woonpark ligt het strand Praia Fluvial waar je kunt zwemmen, pootje paden, maar ook kunt genieten van actievere bezigheden zoals voetbal, volleybal en kanoën. In de rivier vind je diverse soorten rotsen waar nog steeds fossielen te vinden zijn. Als je liever op het park zelf wilt zwemmen, kan dat ook. Wij realiseren een zoutwater zwembad van maar liefst 90 m2 oppervlakte (5 x 18 meter) zodat je heerlijk baantjes kunt zwemmen.

Emigreren, waar moet je rekening mee houden

Als je daadwerkelijk overgaat tot een huis kopen in Portugal, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Een van de belangrijkste dingen is de taal leren. Op die manier kun je je makkelijker redden in het dagelijks leven en ben je minder afhankelijk van anderen. Daarnaast is het ook gewoon leuk om met de Portugezen in hun eigen taal te kunnen communiceren en moeiteloos iets te kunnen bestellen of bespreken. Daarnaast is het zaak om nadat je een huis in Portugal kopen gaat een fiscaal nummer (número contribuente) bij één van de Portugese belastingkantoren aan te vragen. De aanvraag is gratis. In officiële stukken wordt het fiscaal nummer vaak aangegeven als NIF of CF. Als je besluit om een huis te kopen in Portugal op het Easy Living-woonproject kunnen wij je ook meer informatie geven.

Huis kopen in Portugal

Wil je een huis kopen in Portugal? Een uitstekende overweging. Portugal, het land van de Fado, de saudade, een rijke en bourgondische mediterrane cultuur, adembenemende natuur en een heerlijk klimaat: niet voor niets trekt deze voormalige zeevaardersnatie jaarlijks 12,7 miljoen toeristen. Veel mensen fantaseren van het kopen van een (tweede) huis in dit prachtige land met rijke tradities. Het leven is te kort om alleen maar te dromen, vinden wij van Easy Living en daarom maken we een huis kopen in Portugal bereikbaar met een uniek project wonen in Minho, de meest groene regio in het noordwesten van Portugal. Wij maken betaalbaar wonen met een sociaal karakter én privacy mogelijk in een van de tien koopwoningen van het Easy Living Portugal-woonproject in Canedo de Basto.

Waarom een huis kopen in Portugal via Easy Living Portugal zo aantrekkelijk is

Wij zijn natuurlijk fan van Portugal en leggen graag uit waarom een huis kopen in Portugal via Easy Living Portugal zo aantrekkelijk is. Het Easy Living woonproject realiseert tien huizen van A+ kwaliteit in het charmante Canedo de Basto, in de Minho. Deze noordwestelijke regio ligt tussen twee grote rivieren in, de Minho in het noorden en de Douro in het zuiden. Het hele jaar door is het klimaat er aangenaam, waardoor je als bewoner in alle seizoenen volop kunt genieten van de natuur. Het uitzicht vanaf het woonproject in Canedo de Basto is dan ook adembenemend. Vanuit Easy Living Portugal wandel je aan de ene kant van het woonproject zo de natuur in. Aan de andere kant van het woonproject is een voormalige spoorlijn omgetoverd tot een hoogwaardig fietspad, wat een zeldzaamheid is voor Portugal. Op 6 kilometer afstand van Easy Living Portugal ligt Arco de Baulhe voor je dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen. Deze plaats is makkelijk te bereiken per auto, maar ook via het fietspad. De regio telt veel toeristische hoogtepunten, zoals de heilige stad Braga, het middeleeuwse Guimarães en het indrukwekkende natuurreservaat Parque Nacional da Peneda-Gerês.

Huis kopen in Portugal: wonen in het charmante Canedo de Basto

Een huis kopen in Portugal is een avontuur. Tegelijkertijd weet iedereen die weleens in Portugal is geweest dat Portugezen sympathiek en behulpzaam zijn en houden van het goede leven waarin lekker eten en drinken een grote rol spelen. Een huis kopen in Portugal via het Easy Living Woonproject betekent: wonen in het charmante Canedo de Basto. Deze plaats telt nog geen duizend inwoners op 10 km2 en staat bekend om haar gastvrije en behulpzame inwoners. Canedo de Basto is onderdeel van het Graafschap Celorico de Basto, een district van Braga. Er zijn twee restaurants die een uitgebreid dagmenu aanbieden in de middag voor maar 6 euro inclusief koffie of thee na.

Een scherpe prijs voor duurzame woningen met een garantie van vijf jaar

Het woonproject Easy Living Portugal geeft mensen die bij ons een huis kopen in Portugal de garantie van de laagste prijs per eenheid en een officieel garantiesysteem van vijf jaar. Dit is mogelijk omdat we niet werken met tussenpersonen. Ook werken we samen met professionele partijen die gebruik maken van A+ materialen zoals isolatie, verlichting en glas. De bouw gebeurt onder leiding van een kundige bouwcombinatie met wortels in Zwitserland. De goed geïsoleerde huizen (A+) hebben een ruimtelijk ontwerp en zijn gebouwd van solide stenen met maar liefst 106 m2 binnenruimte met vloertegels in het hele huis. De overdekte stenen veranda van 30 m2 is aan de binnenzijde bekleed met Noors hout (vloer, muren en plafond inclusief energiebesparende verlichting). Daarnaast is er een buitenterras van 21m2. Onze koopwoningen hebben een grote woonkamer en keuken en bijkeuken. De twee ruime slaapkamers hebben allebei een grote aansluitende badkamer hebben met wand- en vloertegels en voor de gasten is er een apart toilet.

Sociaal wonen met privacy in woonproject Easy Living Portugal

Een huis kopen in Portugal betekent veilig wonen in een natuurlijke omgeving op een kavel van 520 m2. Naast de nodige privacy kenmerkt het project zich door een sociaal karakter in een community van gelijkgestemden. Het project is geschikt voor diverse leeftijden, samenwonenden en alleenstaanden. Niet iedereen kan of wil in eerste instantie permanent in het woonproject wonen. Dat is geen probleem. Je mag de woning tijdelijk verhuren aan gelijkgestemden die een sociaal karakter hebben. Op termijn komt er een internetportal, zodat mensen direct bij jou kunnen huren. Zelf betaal je in deze situatie maar 50 euro per maand aan parkkosten. De bewoners van Canedo de Basto helpen graag met de sleuteloverdracht, de schoonmaak en het tuinonderhoud.

Waarom een huis kopen in Portugal via Easy Living Portugal zo aantrekkelijk is

Wij zijn natuurlijk fan van Portugal en leggen graag uit waarom een huis kopen in Portugal via Easy Living Portugal zo aantrekkelijk is. Het Easy Living woonproject realiseert tien huizen van A+ kwaliteit in het charmante Canedo de Basto, in de Minho. Deze noordwestelijke regio ligt tussen twee grote rivieren in, de Minho in het noorden en de Douro in het zuiden. Het hele jaar door is het klimaat er aangenaam, waardoor je als bewoner in alle seizoenen volop kunt genieten van de natuur. Het uitzicht vanaf het woonproject in Canedo de Basto is dan ook adembenemend. Vanuit Easy Living Portugal wandel je aan de ene kant van het woonproject zo de natuur in. Aan de andere kant van het woonproject is een voormalige spoorlijn omgetoverd tot een hoogwaardig fietspad, wat een zeldzaamheid is voor Portugal. Op 6 kilometer afstand van Easy Living Portugal ligt Arco de Baulhe voor je dagelijkse boodschappen en andere voorzieningen. Deze plaats is makkelijk te bereiken per auto, maar ook via het fietspad. De regio telt veel toeristische hoogtepunten, zoals de heilige stad Braga, het middeleeuwse Guimarães en het indrukwekkende natuurreservaat Parque Nacional da Peneda-Gerês.

Huis kopen in Portugal: wonen in het charmante Canedo de Basto

Een huis kopen in Portugal is een avontuur. Tegelijkertijd weet iedereen die weleens in Portugal is geweest dat Portugezen sympathiek en behulpzaam zijn en houden van het goede leven waarin lekker eten en drinken een grote rol spelen. Een huis kopen in Portugal via het Easy Living Woonproject betekent: wonen in het charmante Canedo de Basto. Deze plaats telt nog geen duizend inwoners op 10 km2 en staat bekend om haar gastvrije en behulpzame inwoners. Canedo de Basto is onderdeel van het Graafschap Celorico de Basto, een district van Braga. Er zijn twee restaurants die een uitgebreid dagmenu aanbieden in de middag voor maar 6 euro inclusief koffie of thee na.

Een scherpe prijs voor duurzame woningen met een garantie van vijf jaar

Het woonproject Easy Living geeft mensen die bij ons een huis kopen in Portugal de garantie van de laagste prijs per eenheid en een officieel garantiesysteem van vijf jaar. Dit is mogelijk omdat we niet werken met tussenpersonen. Ook werken we samen met professionele partijen die gebruik maken van A+ materialen zoals isolatie, verlichting en glas. De bouw gebeurt onder leiding van een kundige bouwcombinatie met wortels in Zwitserland. De goed geïsoleerde huizen (A+) hebben een ruimtelijk ontwerp en zijn gebouwd van solide stenen met maar liefst 106 m2 binnenruimte met vloertegels in het hele huis. De overdekte stenen veranda van 30 m2 is aan de binnenzijde bekleed met Noors hout (vloer, muren en plafond inclusief energiebesparende verlichting). Daarnaast is er een buitenterras van 21m2. Onze koopwoningen hebben een grote woonkamer en keuken en bijkeuken. De twee ruime slaapkamers hebben allebei een grote aansluitende badkamer hebben met wand- en vloertegels en voor de gasten is er een apart toilet.

Sociaal wonen met privacy in woonproject Easy Living Portugal

Een huis kopen in Portugal betekent veilig wonen in een natuurlijke omgeving op een kavel van 520 m2. Naast de nodige privacy kenmerkt het project zich door een sociaal karakter in een community van gelijkgestemden. Het project is geschikt voor diverse leeftijden, samenwonenden en alleenstaanden. Niet iedereen kan of wil in eerste instantie permanent in het woonproject wonen. Dat is geen probleem. Je mag de woning tijdelijk verhuren aan gelijkgestemden die een sociaal karakter hebben. Op termijn komt er een internetportal, zodat mensen direct bij jou kunnen huren. Zelf betaal je in deze situatie maar 50 euro per maand aan parkkosten. De bewoners van Canedo de Basto helpen graag met de sleuteloverdracht, de schoonmaak en het tuinonderhoud.

Tijdelijk voordeel voor snelle beslissers

Er zijn nog enkele kavels te koop op het woonproject Easy Living Portugal in Canedo de Basto. De huizen op deze kavels worden nu gebouwd en voor de snelle beslissers die een huis willen kopen in Portugal is er nu tijdelijk voordeel. Dit aanbod is beperkt geldig en maakt het kopen van een huis in Portugal wel erg voordelig!

Waarom is een huis kopen in Portugal zoveel goedkoper? Normaliter is de overdrachtsbelasting van een koophuis 6 procent. Als je het huis koopt voor aanvang van de bouw, betaal je veel minder: rond de 2860 euro. Hiermee bespaar je al zo’n 7340 euro. Daarnaast is er nu 17.000 euro voordeel mogelijk op extra’s qua wooncomfort voordat de bouw is begonnen. Het is namelijk zo dat de financieringskosten stijgen als de bouw eenmaal is begonnen of afgerond. Dit voordeel geldt dus alleen als je al voor de bouw beslist om de kavel en het nog te bouwen huis in Portugal te kopen. Deze voordelen vervallen als je gedurende de bouw besluit om het huis en de kavel te kopen.

Informatiebijeenkomsten over het Easy Living woonproject Portugal

Een huis kopen in Portugal is een droom en roept tegelijkertijd allerlei vragen op. We ontvangen dan ook regelmatig vragen van mensen die meer informatie willen en mogelijke medebewoners willen ontmoeten. Daarom houden we van Easy Living Portugal regelmatig bijeenkomsten voor belangstellenden die elkaar willen ontmoeten en de ontwikkelingen van het woonproject op de voet willen volgen. Tijdens die bijeenkomsten krijg je informatie over de stand van zaken en financiële informatie. Ook is er volop ruimte om vragen te stellen, te sparren en kennis te maken met medebelangstellenden. Check onze website voor de data van de bijeenkomsten. We hopen je op een van de bijeenkomsten te verwelkomen! Een huis kopen in Portugal doe je op deze manier goed voorbereid.