Levensgeluk Jack Bastiaansen

Ik stel aan mijzelf de vraag

“Jack, wat is het cijfer voor jouw Levensgeluk” Het antwoord is cijfer 10. Hoe komt dat cijfer bij Jack Bastiaansen tot stand.

Al mijn bezit heb ik achtergelaten in 5 woonprojecten die ik onwikkel. Dat is een fijn gevoel want dan heb ik niets te verliezen. Daarnaast hou ik van mijzelf en tref alleen nog maar gelijkgestemde mensen op mijn pad. Dat is precies waar het bij mijn woonprojecten om draait.

Senhor Manuel in bovenstaande foto heb ik veel Respect voor. Hij is de Sensetec Leader en vriend in aanvang van de 10 Bungalows op het eerste project dat nu met 10 Bungalows uitverkocht is en in afbouw. Toekomstig neemt Toze Leite als Sensetec Leader en vriend het stokje over voor al mijn 5 woonprojecten zodat Senhor Manuel (68 jaar en elke dag nog super gedreven) wat meer rust kan nemen.

November 2024 zet ik, samen met mijn Pakistaanse vriend Naveed en Portugese vriend Francisco, mijn entree in Pakistan waar ik mijn eerste ambachtsschool ga oprichten.

Passiegroet,

Jack Bastiaansen, Portugal Comfort Living

De Projecten – Passie Portugal

P.s. maak hier contact wanneer je in Portugal bent om de vibe op de woonprojecten te voelen. Ontvangst in Portugal is dan door mij persoonlijk of door Jose, als ik in Pakistan ben, die overigens ook Duits en Engels spreekt.