5 ambacht-scholen, najaar 2024 met Naveed naar Pakistan

Op de 5 bouwprojecten die ik met Portugal Comfort Living realiseer werken ook Pakistaanse medewerkers in dienst van Sensetec. Tijdens pauzes en na werktijd ontstaan diepe gesprekken over de Pakistaanse Cultuur.

Ik heb persoonlijk Kontakt met Nederlandse goede doelen die mij qua realisatie en financieel het vertrouwen geven om 5 ambacht-scholen in Pakistan te ontwikkelen. Daarvoor ben ik de laatste 2 jaar financieel tot het bot doorgelicht en goedgekeurd. Het helpt dat ik mijn leven lang altijd aan mijn verplichtingen voldoe.

Dit jaar ga ik Met mederwerker Sensetec en persoonlijke vriend Naveed 2 weken naar Pakistan, eerste verkenning voor realisatie van de 5 ambacht-scholen in Pakistan. Dit naast de 5 woonprojecten in Portugal. Persoonlijk wilde ik 1 ambacht-school in Pakistan. De Nederlandse goede doelen willen 5, scholen omdat ze mij vertrouwen en teveel geld in kas hebben.

Mijn persoonlijke vriend Francisco Pimenta van Sensetec is samen met Jack Bastiaansen partner van het project met 5 ambacht-scholen in Pakistan.

Inspiratie-video Jack Bastiaansen persoonlijk:

Hartegroet van Jack Bastiaansen, Naveed en Francisco Pimenta,

Naturetruth

The Projects – Passion Portugal