Het ontstaan van Lego naar 5 Woonprojecten

Als kind bouwde ik altijd al Woonprojecten met Lego.

Op alle scholen die ik doorlopen heb verveelde ik mij vaak waardoor ik dan tijdens de lessen Woonprojecten tekende.

Toen ik statutair Benelux Landen Directeur was voor een Duitse Multinational werden er met regelmaat vergaderingen in Duitsland georganiseerd waarbij Wereldwijd alle Landen Directeuren aanwezig waren. Omdat ik mij vaak verveelde tijdens die vergaderingen tekende ik dan Woonprojecten.

Tijdens die vergaderingen zat ik vaak naast de Landen Directeuren van Portugal en Italie omdat ik daar een klik mee had. De Duitse Multinational werkte in alle landen Wereldwijd met eigen vestigingen behalve met Portugal niet. De Duitsers begrepen de Portugese zakencultuur niet dus in Portugal zat een Directeur met een eigen Portugese LDA en een eigen rechtstreeks Portugees netwerk.

Nu ik in de praktijk de eerste 2 Woonprojecten van de 5 woonprojecten in Portugal realiseer, begrijp ik waarom de Duitse Multinational geen eigen vestiging in Portugal wilde.

Na vele jaren ervaring met zaken doen in Portugal weet ik inmiddels Persoonlijk net als de Firma Portugal Comfort Living, dat je Persoonlijke directe warme Portugese zakenrelaties moet opbouwen in Portugal anders krijg je niets voor elkaar.

Persoonlijk ben ik blij dat mij na vele jaren inlevingsvermogen in de Portugese Cultuur het is gelukt met een Portugese LDA en een rechtstreeks degelijk Portugees netwerk voor realisatie van 5 Woonprojecten in Portugal met Zekerheden voor de Gewaardeerde Respectvolle Klanten.

Met gepaste Trots!

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Over bouwkwaliteit in Portugal:

Passie van Jack Bastiaansen persoonlijk

Jack Bastiaansen

Naturetruth

De Projecten – Passie Portugal