Bijeenkomst Portugal Comfort Living

Jouw Easy Living Portugal kopersbijeenkomst

Wat opvalt is dat kopers-bewoners bijzonder betrokken zijn met de voortgang van de Portugal Comfort Living bouwprojecten. Rechtstreeks contact met de Projectonwikkelaar Portugal Comfort Living LDA en samen de voortgang bespreken is bijzonder gewaardeerd bij de kopers.

Wij organiseren met regelmaat een inspirerende Easy Living Portugal kopersbijeenkomst. Tijdens deze Easy Living Portugal kopersbijeenkomst is er uitgebreid tijd om jouw vragen te beantwoorden

Bouwvoortgang en Oplevering

Het is onmogelijk om de bouwvoortgang en de oplevering met tussenpersonen te regelen. Alle bouwcommunicatie + de oplevering gaat uitsluitend en alleen rechtstreeks met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living LDA volgens de Sensetec ISO standaard van bouwen die wij toepassen. De Portugese Overheid kontroleert alle fases. Zo is alles zeker geregeld voor jou persoonlijk als koper.

Start tweede woonproject:

P.S. Snel jouw Nature House bouwen met gegarandeerde opleveringsdatum!

Op al onze kopers-kontrakten is uitsluitend en alleen het Portugese recht van toepassing voor de kopers-zekerheid.

Portugal Comfort Living Marktprimeur: jouw 100% persoonlijke juridische check door een Top-Advocaat:

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Portugal Comfort Living Beschermt die mensen.

Portugal is met zaken doen een relatieland

Als de medewerkers je op de bouw samen met de projectontwikkelaar ontmoeten motiveert dat het team. Let op je mag alleen onder begeleiding van Portugal Comfort Living onze bouwterreinen betreden. Betreden van de bouwterreinen zonder onze begeleiding is volgens Portugees recht strafbaar. Daarvoor zijn sinds jaar en dag 24-7 strenge video kontroles opgenomen op al onze bouwprojecten.

Leerzame video over Bouwkwaliteit in Portugal:

Elke laatste donderdag van de maand Easy Living Portugal kopersbijeenkomst

Ben je van Harte welkom om 14.00 uur in restaurant O Paco, Arco de Baulhe in Portugal. We drinken daar samen eerst een kopje koffie of thee. Daarna bezoeken we de 2 woonprojecten. Wij ontmoeten jou graag tijdens 1 van de kopersbijeenkomsten van Easy Living Portugal.

Over het leven in Portugal

Na de Bouwexcursie treffen we elkaar weer in Restaurant O Paco. Jack Bastiaansen geeft dan een inspirerende presenatie over het leven in Portugal. Tevens ben je dan in de gelegenheid om jouw vragen te stellen. De kopersbijeenkomst van Easyliving Portugal, Portugal Comfort Living scoort hoge ogen bij kopers.

Wijnproeverij

O Paco staat in Portugal landelijk bekend om zijn expertise over de beste wijnen van Portugal. Samen ontvangen we kennis en proeven de heerlijkste Portugese wijnen.

Portugese Keuken

Restaurant O Paco is een toprestaurant waar we originele Portugese gerechten, volgens oude Portugese receptuur, tijdens het diner ontvangen. Tevens kan je dan met wellicht jouw toekomstige buren kennismaken.

Aanmelden voor jouw beleving

Kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@easlivingportugal.nl met daarin jouw voor-en achternaam, e-mailadres en 06 nummer. Graag tevens vermelden welke datum vooraf jou schikt 20.30 uur Beneluxtijd voor een 30 a 60 minuten zoom met Jack Bastiaansen om te voelen of het klikt. Jouw bijdrage voor deze Easy Living Portugal kopersbijeenkomst betreft euro 88,– per persoon inclusief b.t.w.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

De eerste 3 woonprojecten zijn gepositioneerd binnen een prachtige natuurlijke omgeving

met alle voorzieningen in de buurt en uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Het betreft 24 onder architectuur gebouwde huizen met modern wooncomfort. Rondom de huizen is veel ruimte, natuurlijke sfeer en privacy gecreëerd. Het is goed om te weten dat zorg in de Minho van Portugal voor alle bewoners, via het netwerk van Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living, betaalbaar en goed geregeld is inclusief ouderenzorg aan huis. Dat is dan ook nog eens bijzonder betaalbaar.

De Minho streek in Portugal staat bekend om het aangename weer in alle jaargetijden

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. revolutionair nieuw Eco bouwsysteem