Projectinrichting rechtstreeks en betaalbaar via Portugese meubelfabriek

Interieuradvies en keukenadvies

Bij een state of the art house op 1 van de projecten van Portugal Comfort Living is het een geruststelling dat jouw gehele meubelinrichting en keukeninrichting inclusief interieuradvies direct vanuit de Portugese meubelproductie, als optie, geregeld is. Wat ook handig is dat zij jouw slaapkamerkasten met heel veel opbergruimte als optie aanbieden.

Dit alles als extra service, Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living, om jou als koper te ontzorgen. Portugal Comfort Living zit er niet tussen met marge voor jouw directe voordeel. Zo blijft het Zuiver, daar hecht ik Jack Bastiaansen persoonlijk waarde aan.

Familiebedrijf Animovel

Animovel betreft een van oudsher Portugees familiebedrijf met 80 gepassioneerde medewerkers die met een optioneel tijdloos meubelpakket, slaapkamerkasten inclusief veel opbergruimte jouw droomhuis comleet maken. Daarnaast maken zij ook jouw keuken op maat voor aantrekkelijke prijzen omdat je rechtstreeks bij de fabriek koopt. Duitse denkwijze met Duitse productiemachines en een warm Portugees Hart.

Beschikbaarheid kavels

Portugal Comfort Living staat voor Betaalbaar wonen met een Sociaal karakter en Privacy voor de bewoners, A+ bouwkwaliteit. Vraag naar de beschikbaarheid van een kavel op 1 van onze projecten: Verkoopinformatie

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.