Kopersbijeenkomst Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living

Snel Bouwtempo en flow-kopersbijeenkomst Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living.

Nu de bouw in volle gang is ontvangen wij steeds vaker vragen om de 2 woonprojecten te bezoeken. Daarvoor organiseerd Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living voor gepassioneerde mensen een kopersbijeenkomst met veel informatie over bouwen en wonen in Portugal.

Elke laatste donderdag van de maand motiverende kopersbijeenkomst

Ben je van Harte welkom voor de kopersbijeenkomst van Easy Living Portugal, Portugal Comfort Living, om 14.00 uur in restaurant O Paco, Arco de Baulhe in Portugal. We drinken daar samen eerst een kopje koffie of thee. Daarna bezoeken we de 2 woonprojecten.

Over het leven in Portugal

Na de Bouwexcursie treffen we elkaar weer in Restaurant O Paco. Jack Bastiaansen geeft dan een inspirerende presenatie over het leven in Portugal. Tevens ben je dan in de gelegenheid om jouw vragen te stellen.

Wijnproeverij tijdens de inspiratie kopersbijeenkomst

O Paco staat in Portugal landelijk bekend om zijn expertise over de beste wijnen van Portugal. Samen ontvangen we kennis en proeven de heerlijkste Portugese wijnen.

Portugese Keuken

Restaurant O Paco is een toprestaurant waar we originele Portugese gerechten, volgens oude Portugese receptuur, tijdens het diner ontvangen. Tevens kan je dan met wellicht jouw toekomstige buren kennismaken.

Aanmelden voor jouw beleving

Kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar info@easlivingportugal.nl met daarin jouw naam en 06 nummer. Graag tevens vermelden welke datum vooraf jou schikt 20.30 uur Beneluxtijd voor een zoom met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living-Easy Living Portugal om te voelen of het klikt.

Jouw bijdrage voor deze Easy Living Portugal-Portugal Comfort Living belevings kopersbijeenkomst betreft euro 88,– per persoon inclusief b.t.w. Je kan ook rechtstreeks online jouw zoom met Jack Bastiaansen plannen:

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

De eerste 2 woonprojecten zijn gepositioneerd binnen een prachtige natuurlijke omgeving

met alle voorzieningen in de buurt en uitgebreide wandel- en fietsmogelijkheden. Het betreft 19 onder architectuur gebouwde bungalows + 5 studio s met modern wooncomfort.

Rondom de huizen is veel ruimte, natuurlijke sfeer en privacy gecreëerd. Het is goed om te weten dat zorg in de Minho van Portugal voor alle bewoners, via het netwerk van Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living, betaalbaar en goed geregeld is inclusief ouderenzorg aan huis. Dat is dan ook nog eens bijzonder betaalbaar.

Nabij de eerste 2 woonprojecten is er een gemeenschappelijk Naturetruth terrein met ontwikkeling van groente en fruit en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd www.naturetruth.eu

De Minho streek in Portugal staat bekend om het aangename weer in alle jaargetijden.

Welke Persoonlijke Passie deel jij met ons? Je bent nooit te oud om 1 van jouw verborgen talenten te ontdekken…….

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.s. revolutionair nieuw Eco bouwsysteem