Taalcursus Portugees april 2023

Como está?

5-daagse intensieve taalcursus Portugees Basis 1 – april 2023

Een cursus voor absolute beginners en mensen met een klein beetje kennis van de taal.

Wilt u snel en op een leuke manier een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Dan is deze intensieve cursus iets voor u!

U krijgt elke dag 5 uur les. Het accent ligt op het aanleren en direct toepassen van eenvoudig Portugees waarmee u zich kunt redden in het dagelijks leven. Aan het eind van de cursus bent u in staat om eenvoudige gesprekjes te begrijpen en en kunt u in eenvoudig Portugees korte gesprekjes voeren in veel voorkomende dagelijkse situaties.

U verblijft tegen een zeer gereduceerd tarief in de comfortabele Quinta do Farfalho, gelegen in de prachtige Minho in noord-Portugal (quinta-farfalho). Bij uw verblijf zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Er kan rekening gehouden worden met dieetbeperkingen.

Kosten

700 euro per persoon, inclusief lesmateriaal en logies op basis van volpension.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar tools4taal@gmail.com en vraag de folder aan.

Já fala português?        

5-daagse intensieve taalcursus Portugees Basis 2 – april 2023

Deelname aan deze cursus vereist een goede beheersing van de basis van het Portugees.

In deze cursus verdiepen we de basiskennis uit cursus Basis 1, en breiden deze verder uit. U oefent elke dag met het toepassen hiervan in uiteenlopende praktische situaties – onder meer in winkels en openbare instanties – door middel van praktijkoefeningen en rollenspellen. Het accent ligt op het luisteren, begrijpen en spreken van het Portugees.

Tijdens uw verblijf wordt in principe alleen Portugees gesproken, zodat u de Portugese taal vanaf het begin actief gebruikt.

U verblijft tegen een zeer gereduceerd tarief in de comfortabele Quinta do Farfalho, gelegen in de prachtige Minho in noord-Portugal (quinta-farfalho). Bij uw verblijf zijn ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Er kan rekening gehouden worden met dieetbeperkingen.

Kosten

700 euro per persoon, inclusief lesmateriaal en logies op basis van volpension.

Meer weten?

Stuur een e-mail naar tools4taal@gmail.com en vraag een folder aan.