Unieke Afbouw-Prijs Garantie, Portugal Comfort Living maakt het waar!

Aanhoudende bouwcrisis 2024

In close kontakt met onze Projectbouwer Sensetec kunnen we aankondigen dat de bouwcrisis met de daarbij horende prijsstijgingen ook in 2024 doorzet.

Situatie Portugese bouw

Dit betekend dat alle bestaande Portugese bouwwerken qua prijs moeten worden herzien. Dat is zo bij wet in Portugal geregeld. Je moet dan in Portugal langs komen in eigen persoon, dat kan niet via zoom, telefoon of e-mail.

Persoonlijk werk ik voor de aankoop van jouw huis bij Portugal Comfort Living met een topadvocaat niveau zuid as Amsterdam maar dan in Portugal om alles voor jouw aankoop perfect te regelen. Lees hier hoe we alles voor jouw zekerheid juridisch regelen.

Juist daarom is jouw relatie met de partij waar jij een handtekening bij gezet hebt zo belangrijk. Portugese zijn een trots volk. Bij strijd doen ze niets meer en heb je als koper wettelijk financieel, maandelijks oplopend, nadeel. Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living beschermt altijd 1 op 1 respectvolle kopers zonder mannetjes daar tussen, video 1 minuut.

Must see korte video, De Waarheid over het Portugese rechtssysteem en Portugese advocaten:

Afbouw-Prijs Garantie

Vanaf 1 januari 2022 kunnen wij voor alle nieuwe koopkontrakten in samenwerking met Senstec en de Portugese overheid Afbouw-Prijs Garantie garanderen (exclusief meerwerk en nutsvoorzieningen). Dat werkt met kwartaalprijzen inclusief Zekerheid.

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Of contact de Internationale verkoop voor al van onze projecten: verkoop

Elke laatste donderdag van de maand bouwexcursie op de eerste 2 woonprojecten van Portugal Comfort Living

inclusief wijnproeverij, beste wijnhuis van Portugal en exclusief Diner volgens oude Portugese receptuur en dat alles gratis aangeboden door Portugal Comfort Living, schrijf je hier in.

Eerste Bewoners + Planning

Sleuteloverdracht + Planning

De Projecten – Passie Portugal