Portugal Comfort Living de enige wettelijke partij voor jouw Woonvergunning & Nutsvoorzieningen

Jouw woonvergunning met Zekerheid

In Portugal is er veel sprake van illegaal wonen. De Landelijke en lokale overheid zijn vanaf 2022 met intensieve kontroles bezig waarbij mensen uit huis gezet worden als de papieren niet in orde zijn.

Portugal Comfort Living bouwt projecten van rond 10 Bungalows onder Loteamento. Hiervoor hebben we op kantoor van Sensetec inmiddels 5 gekwalificeerde Ingenieurs in dienst die alle wettelijke noodzakelijke papieren in opdracht van de Loteamento bouwer Portugal Comfort Living arrangeren. Portugal Comfort Living is de enige wettelijke partij die jouw woonvergunning mag afgeven inclusief alle nutsvoorzieningen. Zonder woonvergunning mag het huis niet bewoond worden. Alles grondig geregeld voor de kopers, daar staat Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living voor.

Nutsvoorzieningen

Voor nutsvoorzieningen met Projectbouw in Portugal heb je een hogere papierberg nodig dan in de Benelux. Persoonlijk ben ik blij, voor de zekerheid van de kopers, dat op alle gebieden het Portugal Comfort Living rechtstreekse Portugese netwerk hiervoor op orde is.

Van A tot en met Z ontzorgen wij alle kopers met respect, als enige partij, via ons projectnetwerk van water, stroom, riool, Internet en jouw woonvergunning. Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living staat voor jouw zekerheid!

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Uniek Zwitserse A+ Bouwkwaliteit in Portugal, Portugal Comfort Living maakt het waar:

Over Zwitserse bouwkwaliteit in Portugal

Portugal Comfort Living Marktprimeur: jouw 100% persoonlijke juridische check door een Top-Advocaat:

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Portugal Comfort Living Beschermt die mensen.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Water op het eerste woonproject

Onder de grond komt een enorme opslagtank voor het gemeentewater dat continue automatisch bijgevuld gaat zijn. Omdat er tussen het hoogste en laagste kavel 5 meter hoogteverschil is werken we met een ingenieus pompsysteem. Afvoer van water is ook wettelijk geregeld via Portugal Comfort Living.

Portugal Comfort Living is ook hiervoor de wettelijk toegestane partij die dat voor alle bewoners regelt.

Tuinberegening

Bij het zwembad is een put van meer dan 100 meter diep geslagen. Hiermee vullen we het zwembad. Daarnaast ontvangt elk huis voor de tuinberegening een aansluiting vanaf de gemeenschappelijke waterput.

Portugal Comfort Living is ook hiervoor de wettelijk toegestane partij die dat voor alle bewoners regelt.

Electriciteit op het eerste woonproject

Portugal Comfort Living is ook hiervoor de wettelijk toegestane partij die dat voor alle bewoners regelt.

Glasvezel op het eerste woonproject

De Portugese overheid heeft als doelstelling gesteld, landelijk glasvezeldekking. Aan de ene kant van Canedo de Basto ligt al glasvezel. De netwerkbeheerder heeft via Portugal Comort Living toegezegd bij 3 bewoners met een internet abonnement de glasvezelkabel door te trekken zodat Portugal Comfort Living toegang per kavel mag vrijgeven.

Portugal Comfort Living is ook hiervoor de wettelijk toegestane partij die dat voor alle bewoners regelt.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirerend zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.