Diner met een Hart & Portugese Streekproducten

Persoonlijk veel restaurants in de Wereld bezocht

In de 59 jaar hier op aarde heb ik veel restaurants tijdens reizen over de Wereld bezocht. Maar ook eetbelevingen buiten op straat in bijvoorbeeld Thailand, Costa Rica, Marokko. 12 november 2022 bezochten wij een restaurant in Mondim de Basto dat voor mij persoonlijk als totaalbeleving op mijn wereldtop nummer 1 staat. Mondim de Basto is een uiterst sfeerval stadje met een Autentieke sfeer op fietsafstand vanaf de eerste 2 Portugal Comfort Living woonprojecten.

Belevenis met een Hart

Meteen bij binnenkomst in Restaurant Ceu da Boca voel je de huiskamersfeer met een warm Hart. Chef Susana Romano weet met een fijn gevoel voor smaak-combinaties de kern van Authentieke Portugese smaakbelevingen te raken. Laat je leiden door de Gastvrouwen en Gastheer in deze bijzonder aangename reis die van eten een herinnering maakt!

Veel Lof van Jack Bastiaansen voor Team Ceu da Boca

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

Plan 2024-2026

Lees hier meer over Portugal Comfort living 2024-2026