Nationale Portugese Overheid kontroleert kopers massaal op 23% b.t.w. betalingen!

Beste Vrienden van Portugal Comfort Living,

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen

In Portugal is er veel gerommel met de b.t.w. en zwart geld. Dat zie je met name veel in de bouw. Om die reden zijn er door de politie regelmatig rotonde controles waarbij bouwmensen controle krijgen op de spullen die ze vervoeren. Daar ben je als koper medeverantwoordelijk voor en ze registreren dan ook jouw naam als koper.

Nationale Portugese overheid Kontroleert kopers massaal op B.T.W

De Nationale Portugese Overheid is een intensieve aktie gestart om buitenlanders die in het verleden en heden hebben gebouwd te kontroleren op al of niet betaalde 23% b.t.w. Zodra je een gedeelte zwart hebt gebouwd ben je de sjaak met hoge boetes voor jou als koper.

Ben jij werkelijk eigenaar van de grond zonder verplichte verhuur?

Soms zie je dat mensen via een vertaal-verdienmannetje grond kopen en laten bouwen. Wat kopers dan niet weten is dat er achter de schermen vaak schimmige valstrikken zijn ingebouwd waardoor je als koper bijvoorbeeld verplicht via AL moet verhuren met veel wettelijke regels en een waterdichte boekhouding. Ook moet je als koper bewijzen dat je b.t.w. hebt betaald. Op dat moment trekken de vertaal-verdienmannetjes zich terug en ben je als koper de sjaak met hoge boetes. Pas dus op met vertaal-verdienmannetjes.

Portugal Comfort Living Wettelijk

Portugal Comfort Living LDA is met haar vaste bouwpartner Sensetec nagenoeg de enige firma die in de Minho regio & Porto regio volledig legaal bouwt met alle prijzen inclusief 23 % b.t.w. (IVA). Alleen dan is er 5 jaar door de overheid gecontroleerde garantie mogelijk. Tevens ben je dan gegarandeerd eigenaar van de grond zonder verhuurverplichting met strenge Portugese overheidsregels kontroles. Om dat allemaal te regelen heeft, mij Jack Bastiaansen, drie jaar tijd gekost. Daar profiteren alle huidige en toekomstige Portugal Comfort Living Projecten van!

Portugal Comfort Living LDA werkt met de Portugese overheid en de Portugese fiscus transparant samen met een waterdichte LDA boekhouding zodat alles zeker is voor jou als koper.

Alles voor jouw Zekerheid, Financieel, Juridisch, Garantie voor jouw Koop bungalow in Portugal!

Leerzame video over bouwkwaliteit in Portugal:

Portugal Comfort Living 100 % Juridisch

Dagelijks ontvang ik vragen van Benelux mensen die wanhopig zijn. Portugal Comfort Living Beschermt die mensen.

Hoe kies je jouw kavel en prijs:

Met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living een inspirernd zoomgesprek plannen, dat doe je hier:

Plan hier jouw 30-60 minuten zoom met Jack Bastiaansen op de dag dat het jou persoonlijk het beste past.

Over Anders Leven en ouder worden

Laat je hier inspireren voor jouw persoonlijke toekomst

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Portugal Comfort Living

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal