Ontmoet ons tijdens de Second Home Expo Gent: 14 + 15 mei 2022

Ontmoeten

Portugal Comfort Living is al jaren als exposant aanwezig op de Second Home Beurzen in Nederland en Vlaanderen. En in het weekend 14 + 15 mei 2022 is het al weer zover dat de Second Home Expo Gent plaats vindt.

De Second Home Expo is een goede mogelijkheid om ons te ontmoeten en je in een persoonlijk gesprek te laten informeren. Op de beurs vind je meer dan 140 makelaars uit ruim 20 landen onder één dak. Met een bezoek aan de Second Home Beurs zet je de eerste stap naar een eerste of tweede huis.

Informatie & inspiratie

Op de Second Home Beurs staat het verkoopteam van Easy Living Projecten, samen met veel andere deskundigen, klaar om jouw vragen te beantwoorden en je de mooie projecten van Easy Living Portugal te laten zien. Er wordt kennis gedeeld over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker, dat die belangrijke eerste stap er meteen één in de goede richting is.

Beursdeelname 2022:

18 – 20 maart                 Jaarbeurs Utrecht 10:00-17:00 uur
                                          Aanwezig: verkoopteam Easy Living Projecten

23 – 24 april                    MECC Maastricht 10:00-17:00 uur
                                           Aanwezig: Jack Bastiaansen, eigenaar Easy Living Portugal

14 – 15 mei                     Flanders Expo Gent 11:00-18:00 uur
                                           Aanwezig: verkoopteam Easy Living Projecten

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.