8 Mei 2024 Meet and Greet Lunch met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living in Nederland

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Welkom, woensdag 8 mei 2024 Meet & Greet met Jack Bastiaansen bij Beum in Dorst! Tijdens onze samen lunch, 12.00 uur voel je waar mijn Hart klopt met de woonprojecten die ik realiseer. Je ontvangt alle belangrijke info over het bouwen en wonen in Portugal op 1 van de 5 woonprojecten van Jack Bastiaansen. Ik stel mijn kennis na meer dan 9 jaar Portugal ervaring daar exclusief beschikbaar om jouw toekomstige woonbeleving in Portugal te realiseren.

Meld je hier aan voor jouw gepassioneerde ontmoeting met mij! Betaling van de lunch is gewoon samen delen. Betaling bij Beum is kontant in 1 bedrag voor de gehele tafel omdat deelbetalingen teveel stress geeft voor de medewerkers van Beum in Dorst waarvan sommige mensen met mogelijke beperkingen die toekomstig tot krachtpunten ontwikkelen!

Stichting Beum past precies bij waar mijn Hart klopt!

Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Passiegroet van Jack,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen