8 Mei 2024 Meet and Greet Lunch met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living in Nederland

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Woensdag 8 mei 2024 Meet & Greet met Jack Bastiaansen bij Beum in Dorst. Tijdens onze samen lunch, 12.00 uur voel je waar mijn Hart klopt met de woonprojecten die ik realiseer. Je ontvangt ook alle belangrijke info over het bouwen en wonen in Portugal op 1 van de 5 woonprojecten van Jack Bastiaansen. Ik stel mijn kennis na meer dan 9 jaar Portugal ervaring daar exclusief beschikbaar.

Tip, meld je op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt, meld je hier aan. Zonder deze online aanmelding vooraf is deelname niet mogelijk. Lunch is voor eigen rekening. Betaling willen ze bij Beum kontant 1 bedrag voor de gehele tafel omdat het anders teveel stress geeft voor de medewerkers van Beum in Dorst waarvan sommige mensen met een beperking die tot krachtpunten ontwikkeld.

Stichting Beum past precies bij waar mijn Hart klopt.

Doordat Portugal Comfort Living snel groeit is de organisatiestructuur voor de toekomst als drie-eenheid professioneel vorm gegeven.

Passiegroet van Jack,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen