22 April 2022 Meet and Greet Diner met Jack Bastiaansen van Portugal Comfort Living

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Vrijdag 22 april 2022 is er een Meet & Greet met Jack Bastiaansen in het NH hotel Maastricht gepland. Tijdens een informeel diner, 19.00 uur, ontvang je alle belangrijke info over het bouwen en wonen in Portugal. Ik stel mijn kennis na meer dan 6 jaar Portugal ervaring gratis beschikbaar.

Het diner is voor een ieders eigen rekening, de kennis is Gratis 🙂

Tip, meld je op tijd aan, het aantal plaatsen is beperkt. Stuur voor jouw aanmelding een e-mail met naam en 06 nummer naar Jack Bastiaansen. De lokatie is op loopafstand van het MECC waar 23 & 24 april 2022 de Second Home Beurs Maastricht haar deuren opent. Het is ook meer dan Uitstekend overnachten op de Meet & Greet lokatie, NH Hotel Maastricht.

Je treft ons, voorjaar 2022, op deze 3 Second Home Beurzen, Utrecht, Maastricht, Gent.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen