Portugees leren op een leuke en onstpannen manier

Beste vrienden van Portugal Comfort Living,

Breinvriendelijk Portugees leren was wederom een succes.

Bewust is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Alleen dan krijgt iedereen optimaal aandacht om de Portugese taal te leren.

Wil je snel een begin maken met het leren van de mooie Portugese taal? Dan is deze Breinvriendelijke cursus iets voor jou!

‘ s Ochtends volg je 4 uur les en ’s middags werk je nog aan opdrachten over de lesstof en natuurlijk ook ontspannen. Alle facetten van de taal komen aan de orde. De nadruk ligt op het luisteren, begrijpen en spreken van eenvoudig Portugees waarmee je jezelf verstaanbaar kan maken in het dagelijks leven.

Aan het eind van de cursus ben je in staat om gesprekjes te voeren over eenvoudige onderwerpen en vragen te stellen en beantwoorden in de meest voorkomende dagelijkse interacties.

Naast de cursus is er voldoende vrije tijd om de mooie omgeving te verkennen. In de Avond bijzonder Relaxed Samen met de medecursisten eten of Alleen, alle Vrijheid.

De cursus wordt gegeven door Marjoke Krom, een lerares met ruim 24 jaar ervaring in Portugese taallessen. Marjoke traint Breinvriendelijk dus ook geschikt voor mensen die ouder zijn qua leeftijd en jong van geest in het leven zijn. Fouten maken mag, graag zelfs. Alles in Openheid en Respect voor elkaar.

Voorkennis van het Portugees is niet vereist voor deelname aan de cursus.

Doe mee aan Como Está? Portugees voor Beginners, van zondag 3 april tot en met vrijdag 8 april 2022, en geniet van een comfortabel verblijf in de knusse Quinta do Farfalho, in de prachtige Minho van Portugal.

Vraag de folder aan voor meer informatie – tools4taal@gmail.com

Bewust is er plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Alleen dan krijgt iedereen optimaal aandacht om de Portugese taal te leren.

Met Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen Linkedin

P.S. Prive of Openbare Zoom Meeting met Jack Bastiaansen

Passie Jack Bastiaansen

Passie Jack Bastiaansen Permacultuur en ontwikkeling van de jeugd wereldwijd!

Al jouw vragen over Aankoop op 1 van onze Projecten:

De Projecten – Passie Portugal