Nog 7 Ocean Apartments beschikbaar

Steeds meer mensen vanuit de Benelux ontdekken de regio Porto van Portugal als uitstekend alternatief om een kortere over langere periode door te brengen (het barst er tenslotte van de mooie steden, overweldigende natuurgebieden en de echte Portugese cultuur).

Daarom bouwt Portugal Comfort Living voor de liefhebbers van wonen aan de kust in Arvore, Vila do Conde een zeer fraai vormgegeven complex met 9 Design Appartementen.

Deze liggen op slechts 200 meter van het strand en op een paar minuten wandelafstand naar een prachtig duingebied met fraaie houten wandelpaden/loopbruggen. De metro is op loopafstand bereikbaar en daarmee ben je binnen 15 minuten in het centrum van Porto. De winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn ook allemaal op loopafstand gelegen. Je eigen appartement is eenvoudig vanaf de luchthaven binnen 15 autominuten te bereiken.

Naast het zeer uitgesproken en moderne design, met verplaatsbare houten shutters per balkon biedt het complex voor de negen eigenaren een fantastische gezamenlijke daktuin met zeezicht welke per lift bereikbaar is.

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar de Lijntekeningen en Artist impressions van de Ocean Apartements in Vila do Conde? 

De Projecten – Passie Portugal