Over Vila do Conde

Rustig

Vila do Conde is een rustige stad, die belang en voorspoed verkreeg door de scheepswerven tijdens de tijd van de ontdekkingsreizen.

Kunstnijverheid

De zee heeft altijd zijn stempel gedrukt op het leven van de bevolking en inspireerde tot de motieven van het beroemde kantwerk uit Vila do Conde, dat hier al sinds de 17e eeuw wordt gemaakt. De technieken en de kennis van het kantwerk werden al gauw over de rest van de kuststreken van Portugal verspreid tot zelfs in Galicië. Deze bijzondere kunstnijverheid kan bekeken worden in het museum Museu das Rendas.

Bijzondere video over 8 kopers op het eerste project

Nationale markt

Het belang van de kunstnijverheid voor de stad is nog steeds duidelijk te zien tijdens de nationale markt “Feira Nacional”, die hier jaarlijks in juli/augustus wordt gehouden en één van de belangrijkste op dat gebied in Portugal is.

Strand

Het strand Praia de Vila Conde is erg lang en strekt zich, bijna zonder onderbrekingen, ongeveer 6 km uit tot aan de monding van de rivier Rio Ave. Van dit geheel, dat hier en daar andere benamingen krijgt al naar gelang de uitbaters en de bezoekers, belichten wij de stranden Praia de Caxinas, veel gebruikt door vissers, Praia do Turismo, dat druk bezocht wordt omdat het dichtbij het centrum ligt, en Praia Azul, dat vooral wordt bezocht door surfers.

Fashion Outlet

Vila do Conde Fashion Outlet Centre.

Ocean Apartments

De Ocean Apartments van Portugal Comfort Living liggen op 200 meter afstand van het strand, de zee en de duinen, Lees hier meer over de 9 design Ocean Apartments.

Kom rechtstreeks in contact met onze kopers en Voel het Wonen van Nu

Kopers van Portugal Comfort Living kan ik het beste omschrijven als Wakkere Mensen die onthaasten en door de Overheid gecontroleerde A+ Kwaliteit met 5 Jaar Overheidsgarantie wensen. Stuur gerust een e-mail en kom rechtstreeks in contact met onze kopers info@easylivingportugal.nl