Jouw A+ & A++ Projectbouw Voordeel

Besparing op Inkoop

Doordat wij in 1 keer 10 huizen neerzetten kopen wij alle materialen per 10 in. Hierdoor zijn onze inkoopprijzen extra scherp. Ook kunnen wij bij projectbouw onze medewerkers efficiënter inzetten. Met andere woorden, je bent goedkoper uit met Portugal Comfort Living projectbouw.

Bouwen met Zwitserse precisie

Met onze Zwitserese projectbouw werken wij met een vastgestelde praktische standaard van bouwen waardoor fouten voorkomen worden. Hierdoor kan je met alle rust op afstand wonen terwijl wij jouw huis afbouwen. Bouwen zonder zorgen, daar staat Portugal Comfort Living voor.

Over A+ Bouwkwaliteit

Normaal zie je vaak vocht en isolatieproblemen bij Portugese bestaande en nieuwbouw huizen. Dat wil Easy Living Portugal absoluut niet. Onze projectbouwer heeft zijn roots in Zwitserland. Dat zie je terug in de A+ kwaliteit en de gestructureerde werkwijze. Overigens is A+ kwaliteit in Portugal een zeldzaamheid. Ook met A+ kwaliteit maakt Portugal Comfort Living het onderscheid!

Gespecialiseerde Ambachtsmensen

Overal passen wij de beste kwaliteit van materialen toe maar ook qua mensen werken wij met gespecialiseerde ambachtsmensen. Onze huizen zijn zelfs aardbevingsbestendig. Overal zitten tussen de muren en het beton ijzeren verbindingen. Overigens komen aardschokken hier niet voor, maar je weet maar nooit voor de toekomst hoe de aarde zich gaat ontwikkelen. Overigens is respect hier in de Minho een groot goed tussen mensen maar zeker ook t.o.v. de natuur. 8 van de 10 huizen zijn verkocht.

5 jaar officieel Garantie

Al onze prijzen zijn inclusief 23% b.t.w., alleen dan kan je officieel 5 jaar garantie verlenen.

Hier lees je meer over de bouw in Portugal.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal