Ruime Huizen met Veel Opbergmogelijkheden

Geschikt voor Permanent Verblijf

Bewust heeft Portugal Comfort Living gekozen voor ruime huizen met veel opbergmogelijkheden. Dit omdat er ook mensen zijn die permanent op 1 van de Portugal Comfort Living Projecten willen wonen. Vergelijk je de huizen met vakantieparken voor de verhuur in Nederland dan zie je dat het aantal m2 oppervlakte bij de Portugal Comfort Living Huizen veelal groter is.

De Portugal Comfort Living huizen zijn 130 m2 groot met een veranda van 15 meter breedte.

Veel Opbergmogelijkheden

De huizen zijn groot opgezet met 2 ruime slaapkamers, ieder een eigen badkamer en een gastentoilet. Omdat de binnenhoogte bijna 260 cm is ontstaan veel mogelijkheden voor kasten tot aan het plafond. Denk daarbij aan de wanden in de 2 slaapkamers aan de zijde van de badkamer, met ook boven de badkamer schuifdeur mogelijkheid voor bergruimte. In de keuken kan je bijvoorbeeld 1 zijde kasten tot aan het plafond plaatsen. Ook in de bijkeuken zijn er veel mogelijkheden voor opbergen. Kasten kunnen hier in de Minho van Portugal op maat gemaakt worden tegen een aangenaam bedrag en natuurlijk ambachtelijke kwaliteit.

Slaapkamer als Kantoor

Veel kopers zijn met zijn twee of alleen. Dan zijn er ook mensen die kiezen om 1 van de slaapkamers als kantoor in te richten met de daarbij behorende kastruimte.

Houten Combi Lodge

Het is mogelijk dat je een Houten Combi Lodge in de tuin plaatst. Daar kan je naast een deel voor tuin en fietsen een compartiment voor opbergen realiseren. Ook deze Houten Combi Lodge kan op maat worden gemaakt.

De Projecten – Passie Portugal