Bouwdrukte-Prijsinstap

Druk in de bouw

Bovenstaande foto zie je een deel van het super gemotiveerde Sensetec team onder begeleiding van Senhor Manuel.

Het is druk in de Portugese bouw. Vooral de overheid geeft veel werk in de bouw, mede mogelijk gemaakt door Europese subsidies.

Door gunstige economische omstandigheden in het buitenland, zien we steeds vaker bouwmedewerkers vertrekken. Om die reden moeten wij dan weer bouwmedewerkers vanuit Pakistan en Angola laten overkomen en huisvesten. Op de Easy Living Portugal zijn nu ook Pakistanen werkzaam. Dat zijn ook bijzonder harde werkers.

Hoe meer ik bouw hoe meer mensen wij vanuit Pakistan en Angola moeten laten overkomen en dat kost natuurlijk geld. Daarnaast stijgen de kosten van bouwmaterialen sterk, met name ijzer, hout en glas.

Kwartaal-Prijsinstap

Ik besef mij dat ik met de verschillende Portugal Comfort Living projecten druk leg op de arbeidsmarkt in de bouw. Om garantie te hebben dat ik kan bouwen heb ik met de bouwcombinatie duidelijke prijs instapmomenten afgesproken. Lees hier meer over Kwartaal-Prijsinstap.

Wettelijk toegestaan reizen

De laatste tijd ontvangen wij regelmatig de vraag of reizen naar Portugal Comfort Living voor het kopen van een huis is toegestaan. Het antwoord is kortweg: ja voor het reizen naar het Easy Living Portugal voor het kopen van een huis of appartement; zowel reizen met de auto als het vliegtuig is wettelijk door zowel de overheden van de Benelux als die van Portugal toegestaan. 

Wettelijk toegestaan online kopen

Voor jouw gemak is er het Easy 1-2-3 Online Koop stappenplan. Klik op deze link voor Wettelijk toegestaan online kopen.

Waardestijging nieuwbouw A+ woning in de Minho

Waarom stijgt de waarde toekomstig?

Kwartaal prijsinstap

Comfort Bungalows

Nature House met Guesthouse en Prive Zwembad.

De Projecten – Passie Portugal