Tijdloze Design Keuken

De Portugal Comfort Living huizen staan bekend om het eigentijdse design met een stenen overdekte veranda van 15 meter breedte. Het is uniek dat wij A+ bouwen. Dat zie je zelden in Portugal zeggen de Portugese zelf.

De huizen zijn maar liefst 130 m2 groot met 2 ruime slaapkamers met aan iedere slaapkamer een grote badkamer. De 2 Badkamers zijn voorzien van 2 wasbakken, een ruime douche en een toilet. De oppervlakte per badkamer is 6,1 m2 groot! 

De A+ huizen zijn sleutelklaar met een open keuken, een ruim aanrechtblad en veel kastruimte. De oppervlakte is 8.7 m2 groot! De keuken is voorzien van een electrische kookplaat, een koelkast met diepvriesladen, een ruime wasbak en een combi oven. De bovenstaande artist impression is een voorbeeld van de style waarin we de keuken gaan bouwen. Extra luxe en ook nog eens binnen de aantrekkelijke sleutelklaar prijs!

Met Hartelijke groet,

De Projecten – Passie Portugal