2 Tijdloze Design Badkamers

De Portugal Comfort Living huizen staan bekend om het eigentijdse design met een stenen overdekte veranda van 15 meter breedte. Het is uniek dat wij A+ bouwen. Dat zie je zelden in Portugal zeggen de Portugese zelf.

De huizen zijn maar liefst 130 m2 groot met 2 ruime slaapkamers met aan iedere slaapkamer een grote badkamer. De A+ huizen zijn sleutelklaar met een open Keuken die is voorzien van een ruim aanrechtblad en veel kastruimte. De oppervlakte is 8.7 m2 groot!

De 2 Badkamers zijn voorzien van 2 wasbakken, een ruime douche en een toilet. De oppervlakte per badkamer is 6,1 m2 groot! De bovenstaande artist impression is een voorbeeld van de style waarin we de badkamers gaan bouwen. Extra luxe en ook nog eens binnen de aantrekkelijke sleutelklaar prijs!

Met Hartelijke groet,

De Projecten – Passie Portugal