Veilig zijn In de Minho

Dat is een veelgestelde vraag met een eenvoudig antwoord.

De Minho streek waar het Portugal Comfort Living gevestigd is betreft een dunbevolkt gebied. Eerder dan in andere Europese Landen zijn de medewerkers op de bouw en toeleveranciers direct 2 weken in thuis quarantaine gegaan. De medewerkers hebben daarvoor 10 vakantiedagen ingeleverd. Daarna is iedereen gewoon weer aan het werk gegaan.

Iedereen houdt zich, vanaf het begin, gewoon aan de regels. Het virus zie je waar het woonproject gevestigd is in de Minho niet of nauwelijks. Dit is volledig anders dan hoe het gegaan is in de Benelux historie met het virus.

Korte video over het virus in de streek Minho van Portugal.

Reizen is mogelijk, maar de Benelux autoriteiten adviseren een verhoogde waakzaamheid. Een COVID-test en een quarantaine zijn niet verplicht bij terugkeer in Nederland.

Veilig ontmoeten in Portugal.

Hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal