Jack zijn Persoonlijke ervaringen over Veilig reizen

Persoonlijk reis ik voor de zaak bijna maandelijks naar de Benelux. Ik zorg altijd vrijwillig voor een test 72 uur voor het vliegen en vlieg natuurlijk alleen bij een negatieve test en neem alle voorzorgsmaatregelen in acht. Veiligheid voor alles.

De laatste tijd ontvangen wij regelmatig de vraag of reizen naar Portugal Comfort Living voor het kopen van een huis of appartement Wettelijk is toegestaan. Het antwoord is kortweg: ja; zowel reizen met de auto als het vliegtuig, voor het kopen van een huis of apartement, is Wettelijk door zowel de overheden van de Benelux als die van Portugal toegestaan.

Portugal Comfort Living beschikt daarvoor over een goedgekeurd formulier, voor het bezoeken van Portugal Comfort Living voor het kopen van een huis of appartement. Dat formulier is ook in 2021 geldig en door de overheden van Portugal en de Benelux goedgekeurd.

Wat mij opvalt is dat de luchthavens en vliegtuigen bijzonder nauwkeurig schoongemaakt worden. Ook zijn alle veiligheidsregels keurig in acht genomen. De vliegtuigen en de luchthavens zijn voorzien van nieuwe veilige lucht filtersystemen. Save Flying video.

Reizen voor het kopen van een huis of appartement is Wettelijk mogelijk, maar de Nederlandse autoriteiten adviseren een verhoogde waakzaamheid.

Ook voor de Belgische medemensen is het reizen naar Portugal voor het kopen van een huis of appartement Wettelijk mogelijk, maar de Belgische autoriteiten adviseren een verhoogde waakzaamheid.

Kortom vliegen is naar luchthaven Porto vanuit de Benelux en terug veilig. Ook het reizen per auto vanuit de Benelux is veilig. Ik kijk persoonlijk er naar uit je/jullie hier te ontmoeten.

Lees hier verder over Wettelijk toegestaan reizen

Het gebied Viera do Minho, waar het Portugal Comfort Living gevestigd is, betreft een dunbevolkt gebied waar Respect en Samenwerking belangrijke waardes zijn. Vanaf het begin van het virus zijn de zwakkere mensen hier in de Minho van Portugal direct in thuisquarantaine gezet. Hierdoor is het virus in deze streek minder aanwezig.

Met hartelijke groet,

Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal