Portugal Comfort Living Slimme Woningen met Domotica

Portugal Comfort Living werkt voor haar slimme woningen samen met de meest innovatieve wereldwijde marktleider in Domotica.

Zelfvoorzienend wonen staat bij Portugal Comfort Living hoog in het vaandel. Niet alleen met de verwarming en zonnepanelen met accusyteem maar ook met Domotica.

Met het domotica pakket ben je in staat op afstand de verlichting, verwarming, electrische rolluiken, je voordeur, geluidsysteem en onzichtbaar video bewakingsysteem te regelen 24/7.

Ook kan je bijvoorbeeld de oven op afstand aanzetten. Maar er is nog veel meer mogelijk. Het Easy Living Portugal Domotica Systeem is op de toekomst voorbereid!

Spraakgestuurde instructies zijn eenvoudig toepasbaar.

Onze samenwerkingspartner praat met alle grotere fabrikanten van onder meer huishoudelijke apparatuur. Toekomstig is het dan mogelijk dat, als je een pak melk uit de koelkast haalt, dat jouw koelkast dit automatisch op jouw boodschappenlijst zet en bijvoorbeeld 2 keer per week automatisch besteld.

Als je Domotica in jouw huis wenst moet je beslissen voordat we afbouwen omdat de electriciteit met domotica anders is qua aanleg.

Bijzonder binnen het Portugal Comfort Living zijn een Voedselproject, Vervoersproject en 2 Energieprojecten en natuurlijk Domotica.