Over Betrouwbaarheid, Zekerheid en Voordeel

Over Betrouwbaarheid

Tijdens meer dan 8 jaar dat ik in Portugal voor het woonproject nu tot de bouwfase kom ontvang ik de vraag waarom het zo lang geduurd heeft. Tijdens mijn zijn heb ik hier diverse Portugese en Nederlandse mensen ontmoet die niet altijd betrouwbaar bleken te zijn. Daarnaast draaien de ambtelijke molens hier traag.

Ik ben Persoonlijk bijzonder dankbaar met het contact van een Portugese vriend die mij onvoorwaardelijk helpt en net als ik inmiddels, alles weet over hoe het hier werkt.

Over Zekerheid

Op een gegeven moment kwam ik in contact met een bouwcombinatie die zijn roots in Zwitserland heeft. Dat is een verademing in het maken van afspraken en het nakomen daarvan. Ik kan de bewoners nu 100 procent zekerheid geven over kwalitatief hoogwaardige bouw tegen een scherpe prijs.

De bouwcombinatie heeft diverse opzichters in dienst om de bouw te monitoren en de kwaliteit te waarborgen.

Voor mij Persoonlijk en het Easy Living Portugal staat altijd voorop, Eerlijkheid duurt het langst, het gaat om mijn Naam als leider van het Easy Living Portugal!

Over Voordeel

Doordat ik rechtstreeks zaken doe is de prijs voor jou extra aantrekkelijk.

Wel is het een feit dat er een tekort aan arbeiders ontstaat omdat die naar het buitenland vertrekken, waar ze meer kunnen verdienen. Hierdoor zijn prijsstijgingen onvermijdelijk. Om goede mensen te krijgen zal ik ze toekomstig meer moeten betalen. Dat is geen hogere wiskunde.

De Projecten – Passie Portugal