Over de sprookjesachtige indeling van het Portugal Comfort Living terrein!

Een gemeenschap met Charme

Het Portugal Comfort Living woonproject ligt in Canedo de Basto, een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een geschatte oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft. Vanuit huis wandel je zo in de eindeloze natuur en aan de andere kant van het woonproject ligt een prachtig uitgestrekt fietspad.

Over de sprookjesachtige indeling van het terrein

Op bovenstaande grondtekening zie je in cijfers dat er verschillende hoogtes zijn zodat iedereen zijn/haar privacy behoudt. Om de hoogtes te accentueren bouwen wij meer dan 1500 m2 Portugese granieten muren. Daarnaast leggen wij meer dan 2600 m2 straatwerk met Portugese keitjes aan. Het gemeenschappelijke terrein gaan wij voorzien van een prachtige natuurlijke tuin. Het zoutwater zwembad is meer dan groot te noemen zodat je heerlijk baantjes kunt zwemmen. Het geheel zorgt voor een sprookjesachtige uitstraling.

De Projecten – Passie Portugal