Praia Fluvial vlakbij de woonprojecten Portugal Comfort Living

Genieten vanaf de Praia Fluvial

Op diverse plaatsen in het Noorden van Portugal tref je Praia Fluvials aan, waar je heerlijk in de natuur kunt zwemmen of pootje baaien. Het woonproject Portugal COmfort Living is gevestigd in Canedo de Basto. Op loop/fietsafstand vanaf het woonproject ligt ook een sfeervolle Praia Fluvial.

Een gemeenschap met Charme

Canedo de Basto is een gemeenschap met Charme. Niet alleen door de kracht van het landschap, maar vooral ook door de sympathie van de mensen. Het is een van de tweeëntwintig parochies van het graafschap Celorico de Basto, district van Braga. Het heeft een oppervlakte van 10 km2 en een inwonende bevolking die nauwelijks de duizend inwoners overtreft.

Veel Relaxmogelijkheden

De Praia Fluvial op loop/fietsafstand vanaf het woonproject is een plaats van ontspanning waar je kunt zwemmen/pootje baaien maar ook genieten van gevarieerde sporten zoals voetbal, volleybal en kanoën. In de rivier vind je diverse soorten rotsen waar nog steeds fossielen te vinden zijn. Korte video over de relaxplaats in de natuur met een bijzondere rivier op loop/fietsafstand vanaf het woonproject.

Als je liever binnen het woonproject zwemt, dat kan natuurlijk ook. Wij realiseren een zoutwater zwembad van maar liefst 90 m2 oppervlakte. Direct naast het woonproject ligt aan de ene kant een prachtig fietspad van maar liefst 40 kilometer (dat is zeldzaam in Portugal) en aan de andere kant een uitgestrekt wandelgebied midden in de natuur.

De Projecten – Passie Portugal