Bestel hier jouw gratis tickets voor de Second Home Expo: 15 tot en met 17 februari 2019, Gent Expo

Persoonlijk ontmoeten

Ben je geïnteresseerd in een bijzonder betaalbare woning in het groenste gedeelte van Portugal om comfortabel en relaxed te leven? Het betreft koopwoningen om permanent of tijdelijk te bewonen. Elke woning heeft een grote woonkamer met een keuken naar jouw smaak. De ruime slaapkamers zijn altijd voorzien van een comfortabele badkamer. Er is veel glas oppervlakte om te genieten van de adembenemende natuur. Easy Leaving Portugal wil betaalbaar wonen met een sociaal karakter en privacy voor een brede groep mensen bereikbaar maken.

Gratis tickets bestellen

Graag bieden wij jou gratis entree aan voor de Second Home Expo die van 15 tot en met 17 februari 2019 plaats gaat vinden op het beurscomplex van de Gent Expo. Je treft ons op stand 512-2. Klik op deze link en ontvang jouw gratis entreebewijs.

Hartelijke groet van Jack Bastiaansen

De Projecten – Passie Portugal